זקוקה לעידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    בעלי נסע לחו"ל לשבוע וחצי, וממש קשה לי! כמה ימים לפני הטיסה כבר התחלתי לבכות שהוא נוסע,ועכשיו שהוא נסע אני בכלל בבאסה. אני מודעת לזה שאני לוקחת את זה קשה בגלל ההורמונים אבל אני חושבת מה נסגר איתי??? למה אני לוקחת את זה ככ קשה??? גם ההורים שלי בחו"ל ככה שפתאום מנרגיש לי ככ בודד!
    תגידו אני נורמלית?
3 תגובות
עמוד 1

• מקסי מתוקה, על מה את מדברת... בעלי אמור לצאת למילואים שבוע ואני בבאססה של החיים, אז נסיעה לחו"ל מובנת בהחלט...
    כמו שהמליצו לפני, תתכנני סדר יום עמוס.
    לא להיות לבד, או להשאר בעב' שעות נוספות, או להסתובב עם חברות, אפילו אם את לבד תסתובבי בקניון בין אנשים, זה מעביר את הזמן...
    וכמובן, את מוזמנת לבלבל לנו את המוח :))
    אנחנו נעזור לזמן לעבור יותר מהררררררר
  • בטח שאת נורמלית מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה