מנסים טבעי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן

שמי יעל. הייתי פעילה בפורום לפני הרבה שנים כשהיינו בנסיונות להביא את הילד השני.
    אחרי חצי שנה של נסיונות גילינו שישנה בעיה והתחלנו טיפולים אבל בסופו של דבר נקלטתי טבעי.

היום איתי בן 4 ורון (הגדול) בן 8

אז בעצם הסיבה שאני שוב פה.... התחלנו בנסיונות לילד שלישי
    אני בטוחה שתוכלו לענות לי על שאלתי.
    האם אחרי שמפסיקים גלולות אמור להגיע מחזור שוב?
    ז"א , הרי לוקחים גלולות 21 יום ואז אחרי כמה ימים מופיע המחזור. אחרי 7 ימים של הפסקה שוב מתחילים חפיסה חדשה של גלולות. אז אם אני לא מתחילה חפיסה חדש? אז יוצא שיש לי פעמיים מחזור באותו החודש?

תודה על העזרה.... כבר שחכתי ה-כ-ל
6 תגובות
עמוד 1
  • היי לך ובהצלחה
    אחרי שמפסיקים גלולות אחרי מספר ימים אמור להתחיל מחזור
    כמו שרשמת 21 יום גלולות ואז במהלך השבוע אחרי שמסיימים מתחיל המחזור
    ואחרי 28 יום מתחילים חפיסה חדשה
    יתכן מצב שאם היה לך מחזור בתחילת החודש ואת מפסיקה גלולות יהיה מחזור גם בסוף החודש באותו חודש!
    לאחר הפסקת הגלולות לפעמים לוקח זמן עד שהמחזור הופך להיות לסדיר כפי שהיה לפני נטילתם אך לא תמיד יש בנות שזה ישר מתסדר להן
    לי למשל מחזור ראשון טבעי הגיע אחרי 43 יום ואחר כך כבר התחיל להסתדר

הלן
  • תודה הלן על התשובה המהירה ובהצלחה גם לך

סורי אבל לא כ"כ הבנתי מתי אני אמורה לקבל.
    הייתי אמורה להתחיל חפיסה ביום שישי 02/09 . אז אם אני עכשיו בלי גלולות כבר 5 ימים, לא הייתי אמורה כבר לקבל?
    החודש בכל מקרה אני רוצה להתנקות מגלולות, אבל איך אני אדע מתי אני אמורה לקבל?

קצת מבלבל כל העיניין.
  • אם היית אמורה להתחיל חפיסה לפני 5 ימים אז ברור שלא היית צריכה לקבל....
    מתי היה המחזור האחרון שלך?
    לפני הגלולות המחזור היה סדיר?
    כמה ימים היה לך בין מחזור למחזור לפני הגלולות?
    לפי זה תחשבי....
    בכל מקרה יהיה קצת קשה לדעת, יש כאלה שהמחזור מגיע להן סדיר כמו עם גלולות ויש כאלה שלוקח להן זמן עד שהגוף מתרגל להיות בלי הגלולות.
    אני יכולה להגיד לך על עצמי שכשהפסקתי את הגלולות לא קיבלתי מחזור כמה זמן ועשיתי בדיקות ואז גיליתי שיש לי שחלות פוליציסטיות...
    אז ככה שזה מאוד שונה מאחת לשניה.

שיהיה לך בהצלחה!!
  • המחזור האחרון היה ב 30/08
    אני לא יודעת אם המחזור שלי סדיר כי אני עם גלולות כבר מעל ל 3 שנים
    פעם אחרונה שהפסקתי היה מחזור בערך כל 30-32 יום
    אז לעשות את אותו החישוב גם הפעם?
    אז אני אמורה לקבל בין ה 28-30 לספטמבר?

שוב תודה לכן על העזרה ובהצלחה לכולנו!!!!!
  • אוקי עכשיו ברור לי
    אז כבר היה לך מחזור אחרי הגלולות בעצם והיית אמורה להתחיל חפיסה חדשה אבל לא התחלת
    כעת הגוף צריך לחזור לעצמו ובעיקרון את אמורה לקבל את המחזור לפי מה שהיה לך לפני הגלולות כלומר כל 30-32 יום כפי שציינת למרות זאת חשוב לציין שאחרי הפסקת גלולות לעיתים יש שיבושים ולוקח למחזור הטבעי הראשון להגיע יותר זמן ולכן קחי זאת בחשבון
    אצלי המחזור הראשון ללא גלולות הגיע אחרי 43 יום ואחרי כך התחיל להיות פחות או יותר קבוע...35 יום אחר כך 32 יום והאחרון אחרי 28 יום ובעצם ה 28 יום מעיד על כך שהמחזור חזר לטובה אצלי לפחות
    בכל מקרה זה נורא אינדיבידואלי יש כאלו שמפסיקות גלולות והמחזור ישר חוזר להן למצב שבו זה היה לפני שהן התחילו ליטול גלולות ואצל חלק זה משתבש
  • הפסקתי עם גלולות ובמשך חודשיים קיבלתי מחזור כל 31 יום.. עכשיו חודש השלישי ואני כבר ב36 יום ועוד לא קיבלתי...
    זה קשור לעניין הפסקת הגלולות?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה