משקאות מוגזים והנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלתי בעבר אבל לא קיבלתי תשובה חד משמעית

אפשר לשתות או לא?

בגלל שהתחלתי את שיטת הנקודות אז אני שותהמלא מלא מלא מים אבל כמה אפשר? אז אני גם שותה פפסי מקס,( זה קצת מרגיע את הרעב)
    אבל האם זה פוגע בחלב? גורם לגזים?

14 תגובות
עמוד 1
  • לא פוגע לא עושה גזים

• אני אמנם לא מומחית עדיין, אבל לא נראה לי שזה פוגע.

תהני ובהצלחה!
  • יופי סבבה!

מישהו אמר לי שאם אני שותה גזים אז זה עושה לנסיכה גזים ...

• לי אמרו שמשקעות מוגזים גורמים לגזים אצל תינוקות.
    אבל אין לי מושג כי לא הנקתי!
  • צריך לשאול רופא אני מניחה...
    או שאשאל בטיפת חלב...

אוווףףף מבאס.....

• מאמוש כל הכבוד שהצלחת ככה יפה אתמול

• גם אני יודעת שזה עושה גזים

• שימו לב: אמרו לי להימנע מכלללללללל זה:
    כרוב, כרובית, צנון, ברוקולי, משקאות מוגזים........ לא זוכרת מה עוד. וחותמת לכן:

חרטה!!!!!!!!!!!

בסדנת התפתחות המדריכה אמרה שלא בריא לאמא (ולחלב) לא לאכול מלא דברים כי צריך גיוון, אז לא לשלול ולבדוק אם יש לתינוק/ת נטייה מיוחדת לגזים אחריהם כי לא צריכה להיות סיבה שזה יגרום לגזים. וואלה - צדקה.
  • גם אני בעד שזה חרטה..
  • לי גם אמרו שקולה עושה גזים אז אני נמנעת למרות שאני חולה על קולה

• עמית ממי שיטת הנקודות מאוד מאוד קלה
    אם את רוצה יש לי את הטבלה
    וכן את מוסיפה 2 נקודות על הנקה

• יש לי את הטבלה,
    נראה לי שאת שלחת לי..
    ניסיתי את זה כבר לפני ההריון ואפילו ירדתי!
    אבל אני לא זוכרת כמה נקודות אני צריכה לאכול, יש חישוב כזה נכון?
  • מצד אחד אומרים שמשקאות מוגזים גורמים לגזים ומצד שני ממליצים על בירה שחורה כי היא מגבירה את ייצור החלב. ומצד שלישי, לא חשוב מה אוכלים או עושים אי אפשר למנוע את תופעת הגזים לגמרי. אז המסקנה... לא נראה לי שאם את שותה כוס קולה פעם-פעמיים ביום זה באמת ישפיע או ישנה משהו.

סיון, מאחר ונואשתי כבר משיטות אחרות, תוכלי לשלוח לי את הטבלה למייל הזה: [email protected]? תודה רבה

• ליהי בכיף ממי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה