היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. מה לגבי שתיית קולה בהריון? גם זה מוגבל לכוס-שתיים כמו נס קפה??
2. האם אתן שתיתן/שותות נס קפה נטול קופאין או שגם מזה לא?
3. כמה כוסות ביום של נס אתן שותות/שתיתן? לי הרופאה אמרה כוס אחת ביום. לא יותר.ובמידה רוצים עוד זה גג 2 ואז צריך להשים פחות נס קפה בכל כוס. ואם רוצים לשלב עם זה תה אז כוס אחת כזאת כוס אחת וכזאת.
7 תגובות
עמוד 1
עדיף לשתות כמה שפחות קולה. גג כוס אחת ליום. כמה שיותר מים בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
גם קולה ככה משפיע??
(לא שאני שותה כל יום קולה...פשוט אתמול שתיתי כמעט כוס... אז אמרתי שאני חייבת לשאול אותכן לגבי זה.....)
לגבי קולה - אני שותה פעם ב... איזו כוס או פחית אבל לא בגלל שאסור, אלא כי אני לא מהמכורות ולא מפריע לי.
אבל אני שותה ספרייט!!! בגלל שקשה לי לשתות הרבה מים אז אני לוקחת בקבוק שמה קצת ספרייט (רגיל לא דיאט) רק בשביל הטעם והשאר מים וככה פעמיים ביום לפחות.
לגבי נס - אני שותה רגיל ולא נטול (הבנתי שנטול הרבה יותר גרוע בגלל שהוא לא טבעי) פעמיים ביום (אבל לא יוצא לי לגמור את כל הכוס ונשאר קצת).
קולה מפוצצת בקפאין, בגלל זה עדיף להמנע. תגבילי את עצמך עד כמה שאת יכולה. ואם את כבר שותה קולה, עדיף רגי ולא דאייט, כי בדאייט יש יותר חומרים מגעילים... לגבי קפה, גם עדיף להגביל ונטול קפאין יותר גרועה מקפה רגיל! לא כולם יודעים את זה, אבל זה כך... אז עדיף קפה רגיל פעם ביום
שתיתי קולה בכמות מסחרית למרות שאסור וזה קופאין
קפה נטול כל ההריון למרות שלא ממש היה לי חשק לקפה... רק לקולה
/link/link_through/1yg9h-101]
גם אני שותה קולה בכמויות... זה מרגיע לי את הבחילות.... אחותי גם שתתה ובע"ה יצאה לה תינוקת ביראה ומהממת!!!!!!!!!