היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז לקראת הלידה אנחנו מנסים להערך כלכלית או לפחות להיות מודעים למה שמצפה לנו...... אז כל אחת שתענה בבקשה על השאלות האלו:
12 תגובות
עמוד 1
הילד שלי כבר גמול... ואני הייתי קונה בד"כ רק במבצעים
מידות זה לפי משקל על כל מידה כתוב לך מאיזה עד איזה משקל הוא מתאים...וגם לא תמיד זה מתאים כי הגזרה של כל טיטול שונה וצריכה להתאים לילד שלך...תתחילי מסוג מסויים ותבדקי אם הוא נוזל בזמן השימוש.
שי-אל מידה 3 הגיס... תאמת אני לא משלמת אבא שלה מביא לה טיטולים....
/link/link_through/1yg9h-101]
המידות זה לפי משקל הילד, כמו שלילוש כתבה
אני קונה בד"כ של טיטולים.. במבצע זה עולה 30- עכשיו בלי מבצע זה עולה 50...
אני משתמשת רק בפמפרס
המידה של גיא כרגע 2 לנועה 4
הולך לי חבילה בשבועיים ככה.... נראה לי... אף פעם לא ספרתי ימים....
אני תמיד קונה במבצעים למשל לפני חודש רמי לוי עשה מבצע חבילה ב-35 ש"ח אז קניתי 10 חבילות זה היה חיסכון של 17 ש"ח לכל חבילה - אז שווה (ככה אני עושה גם בתחליף חלב שגם את זה את צריכה לקחת בחשבון...)
המידות הולכות לפי משקל
פמפרס עכשיו עברנו למידה 3 יש מבצע בשופרסל 2 ב57 אז הזמנתי 12 חבילות ומקסימום אם יעלו מידה אז החליף בשופרסל
לגבי האוכל גם יש מבצע ואנחנו מנצלים סימילאק שעולה בערך 90 שח בסופר פארם
היה מבצע בשופרסל ישיר 67 שקל גם לקחנו 12 פחיות
קונים רק מבצעים!!!!
ולמה בכאלו כמויות? ככה זה שיש תאומים
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
בנות התכוונתי אאיזה סכום אתן מוציאות כל חודש על חיתולים בלבד.. למשל אם זה 50 ש"ח חבילה ואתן משתמשות ב4 חבילות זה יוצא 200 ש"ח הבעיה שאין לי מושג כמה חיתולים בערך משתמשים לחודש לכן אני רוצה לדעת בקשה איזה סכום חודשי זה יוצא..
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
אורלי
בהתחלה הולך מלא חיתולים... תלוי שמשקל התינוק. תמר נולדה יחסית גדולה ולכן המידה של ניו בורן השתמשנו רק שבוע.. זו החבילה הכי יקרה שעליה אין כמעט מבצעים בערך 60 ש"ח א"ח זה חבילה לשבוע במבצעים זה סביב ה 45 שקלים כלומר: 60+ 45*3 = 195 פחות או יותר...
עכשיו כשתמר כבר גדלה יחסית 5555 חבילה בערך ב 10 ימים כלומר סביב ה 150.
כמובן שתמיד לקנות במבצעים ולחפש אותם כי הם קיימים..
גם אנחנו הזמנו סטוק משופרסל ישיר של 6 חבילות זה בערך 180 ש"ח ואני מעריכה שזה יספיק לפחות לחודש וחצי
ויקי אני גם עושה קניות וכאלו רק בשופרסלישיר
אני לקוחה קבועה של שופרסל ישיר רק שם קונים
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מידה 5 של פמפרס (הסוגרים שלהם יותר טובים לנו משל האגיס, והם גם יותר צבעוניים ויותר מעניין לי ככה להחליף)
בממוצע הולך ביום 5-6 חיתולים. אז חבילה מספיקה לשבועים בטוח. קונה בשופרסל 2 ב100. כל הזמן יש איזה מבצע שם.
בקיצור בחודש על חיתולים הולכים 200 שקל.
עכשיו משתמשת לגדול שלי בן שנתיים וחצי במידה 5
פמפרס פרימיום לעור הרגיש שלו (לילד שלי יש עור רגיש לכן אני לא יכולה להתמש בחיתול אחר- פמפרס פרימיום הוא היחיד שמתאים לו)
3 חיתולים ליום - כ140 ש"ח לחודש (אם יש מבצעים פחות)
עלות החבילה 69 ש"ח (בלי מבצע)
לגבי מידות בחיתולים ניתן לקרוא ברשומה על פמפרס אקטיב בייבי שהשתתפה בתחרות (אשר הסתיימה בסוף אוגוסט):