מה הייתן עושות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דודה שלי (אחות של אמא) שאני בקשר ממש טוב איתה סיפרה לי היום שבפוקס נכנסה להיריון והיא בת 44 וחצי
    היא ממש מתלבטת מהרבה סיבות
    יש לה 2 ילדים אחד בן 23 ואחת בת 21
    מה אתן הייתן עושות? סתם מתוך סקרנות....

15 תגובות
עמוד 1
  • אין ספק שזו החלטה אישית שלה, והחלטה לא פשוטה. אני לא הייתי רוצה להביא ילד לעולם בגיל הזה, בטח לא אם כבר יש לי ילדים מעל גיל 20... אני חושבת שזה לא יהיה הוגן לתינוק, אמא בת 45... אבל זו דעתי ודעתי בלבד כמובן.

• כמה שזה כואב מפילה....מכמה סיבות

1. הילד יגדל אם אימא עייפה (כלומר אחת שעברה בחיים וכבר גידלה "ונפתרה" מהילדים הגדולים) מנסיון אין לאימא מבוגרת סבלנות וכוחות לעוד ילד היא כבר את שלה עשתה עם הגדולים ולחזור לקקי פיפי וחינוך לא ממש בתחום הסבלנות...
    כמובן רק אם זה ילד 2-3 של האימא חס ושלום לא על נשים שזה ההריון הראשון כי אז הן ממשות את זכותן להיות אימהות ויש להן את כל הסבלנות שבעולם...

2.בריאותית ילד שנולד לאימא מבוגרת יש לו נטייה לפתח יותר מחלות ריאה בשנים הראשונות ובעצם כל חיוו כמו כן גם הפרעות קשב וריכוז ודיסלקציה...

3. אני רוצה לגדל את הנכדים שלי בע"ה ואם אני מביאה בגיל 45 ילד אז רק שאני יהיה מינימום בת 65 יהיה לי נכד וזה מינימום מתי יהיה לי זמן להנות מהנכדים שלי?

/link/link_through/1yg9h-101]
  • אני נולדתי גם בגיל כזה מאוחר
    והאמת שאמא חלתה ונפלה מהרגליים שהייתי בת 17
    וכשאמא הפסיקה לתפקד
    הבית נפל התחיל מלחמת אחים
    הסיפור הוא ארוך וכואב
    ואני בגלל מה שחוויתי הבנתי
    שאין סיכוי שאביא ילד בגיל כלכך מבוגר
    אבל אני גם איפה שהוא חושבת
    שזה עניין אישי

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אהההההההההה
    ואגב אמא של גיסתי כן כן כן מה שאתן שומעות אמא של גיסתי
    שיש לה 2 נכדים ילדה לפני 6 חודשים את הילדה ה7 שלה
    יעני לאחי נולדה גיסה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • בואי נגיד ככה, אם לא היו לה ילדים בכלל או היה אחד אז מילא אבל יש לה ברוך ה' שניים בגילאים יפים כבר אחרי צבא...

אני חושבת שכדאי שתתעסק עם הנכדים אוטוטו ותהנה מהמותרות שיש לסבתות ואין להורים...
  • תלוי בהרבה גורמים
  • ווווווווווווואווווווווווווווווווו בעיה בעייתית אחותי.......מפחייייד לא יודעת מה להגיד
    תשמעי
    בקטע הזה צריך לחשוב על העתיד של הילד

• בדיוק כמו סבתא רבה שלי (שהפכתי אותה לסבתא רבה רבה והיא עדיין חייה ומתפקת
  • וואו, באמת לא קל, למרות שגם אני מכירה כמה משפחות שזה קרה אצליהם.
    לא נראה לי שהייתי משאירה.
  • בת 44 וואוווו ועוד יש כבר 2 ילדים אחרי צבא

האם יש לה כוח להתעסק שוב עם חיתולים ועניינים ?!

אני חושבת שהיא צריכה לשקול את העניין

חוצמזה אחרי גיל 35 יש כל כך הרבה בדיקות

והשכיחות של תסמונת דאון עולה ... ה' ישמור

אמן שכל החלטה שתקחי תהיה נבונה למצבה !

בהצלחה ובשעה טובה
  • יש לי ידי קרוב מאוד שאמא שלו הייתה בת 43 ואבא שלו בן 47 כשהוא נולד. אמנם הוא היה הבן היחיד שלהם, אבל נוצר מצב, שהבחור היה צריך לגדול בלי אבא מגיל 16 ואמא שלו הייתה חולה מאוד ולא תפקדה כבר כשהיה בן 23-4. אז במקום לבנות את החיים שלו, ללמוד וכו', הוא היה צריך לדאוג לשלם בית אבות לאמא שלו ולעבוד בכל מיני עבודות בשחור כי משכורת אחת לא מספיקה לזה.
    היום הוא בן 34, עדיין בלי משפחה, לא כי הוא לא רוצה אלא כי לא יכול להרשות לעצמו...
    אני לא חושבת שאלו הם החיים, שהייתי רוצה לילד שלי...
    אבל... אין לי מושג איך אני עצמי הייתי מגיבה במצב דומה

• טוב, אז כנראה סיפור של משפחה שלי הוא אחד למיליון, כי סבתא רבה שלי עדיין חייה ומתפקדת, בן שלה כבר סבא והוא רופא

• בדיוק אתמול דיברתי עם חברה טובה שלי על זה ונזכרנו שכשהיינו בצבא, ההורים שלה שהיו פרודים תקופה לא קצרה חזרו להיות ביחד ופתאום היא נכנסה להריון, כולנו היינו ככה
  • ממליצה לה ללכת לפי מה שמתאים לה... אני במקומה הייתי מביאה את הילד לעולם כי זאת אני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה