כ״כ מבולבלת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אהובות,
    מעדכנת אחרי אקו לב נוסף לעוברים, הפעם בהמלצת ירדנוש
    המהממת (שוב- תודה רבה רבה על הכלללללל), הפרופסור נראה הרבה יותר מקצועי,
    נעים, הסביר לנו הכל שלב אחר שלב להבדיל אלף אלפי הבדלות מהרופאה בבית חולים, ומשהו מאוד מוזר- הוא אומר שלא ראה שום ״חור״ בלב (vsd) אצל אף אחד מהעוברים.
    כמובן שאני שמחה על זה מאוד מאוד מאוד אבל אלו פערים מהבדיקה הקודמת שעשיתי בבית
    חולים לפני שבוע בדיוק- שם אצל אחד העוברים היה חור מאוד גדול ואצל השני קטן.
    מאוד מבלבל.
    הפרופסור (שגם מנהל קרדיולוגיה בסורוקה) אמר שלפני השחרור הביתה אחרי לידה הוא יבדוק את התינוקות לוודא שהכל תקין.
    הלוואי והוא צודק!!! 

9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי...
    אני כלכך שמחה שהלכת אליו להיבדק...
    אני יכולה להגיד לך שהוא רופא סופר מקצועי גם לאחי הקטן (היום בן 15) היה חשש לאותו דבר ופרופ' זלצשטיין הוא מי שטיפל בו....
    אני יודעת שזה מאוד מבלבל אבל כמה דברים..
    אחד הוא פרופסור מנהל מחלקת קרדיולוגיה בסורוקה לא בכדי.. יש לא ים ניסיון והוא יודע מה הוא אומר...
    דבר שני במרפאה בה נבדקת יש ציוד יותר חדשני מבחינת האיכות בבית חולים סורוקה...
    אם הוא אומר שהוא לא רואה "חורים" בלב של העוברים הייתי סומכת עליו באמת בעיניים עצומות
    מה שגם ברור שהוא ייבדוק אותם אחרי הלידה בעזרת השם בבית חולים, הוא לא שוכח מטופלים שלו..

אני כלכך שמחה לשמוע את הממצא הזה ואני מאמינה בלב שלם שהכל יהיה בסדר ואני באמת שמחה שנפלה בחלקי הזכות לעזור למרות שזה היה ממש מינימלי!!!\

• אם הלכת לפרופ' אלי זלשטיין אז את יכולה להיות רגועה.

הוא נותן לנו הרבה פעמים יעוצים בטיפול נמרץ ילדים והוא מעולה. מה שכן, הייתי עוקבת אחרי העניין טוב טוב כדי להבין למה בבדיקה הקודמת ראו VSD.

יש גם את ד"ר אביבה לויטס שהיא מעולה וד"ר חנה קרימקו- שתיהן מומחיות בקרדיולוגיית ילדים.

שיהיה המשך תקין!!!!

• מאמי הכל יכול להיות!!! הלוואי והוא צודק באבחנה שלו ומשום מה נראה לי שיש על מי לסמוך.

יכולה לומר לך שלתמר היה לא זוכרת מה בל הקטן שלה.. באקו לב ראו ושבוע וחצי אח"כ נעלם

• מתוקה!

איזה כיף לשמוע שהכל תקין ובסדר
  • איזה כייף לשמוע בשורות טובות

שמחה בשבילך
  • איזה יופי! בשורות טובות!!!!
    וזה לא כזה מפתיע שהכל נהיה תקין. עוברים עדיין מתפתחים, וזה יכול לקרות. לנתנאל היה סיפור עם כליות, בכל הסקירות ראו שיש בעיות ב 2 כליות ואחרי שבוע באתי לבדיקה מכוונת של כליות והכל היה תקין
  • ממש שמחה לשמוע!
    שימשיך קל תקין ומשעמם!

• ממש ממש שמחה בישבילך

• תודה בנות, באמת מקווה שהכל בסדר.
    מה שהיה מוזר זה שבבדיקה הראשונה (ביולי!) מצאו vsd אצל עובר אחד ולכן זימנו אותנו ל 1.9 לביקורת לראות אם נסגר משהו. אז שבוע שעבר היינו ולא נסגר כלום וגם לעובר השני גילו vsd- קטן יותר. ועכשיו שבוע אחרי- אין כלום!

סמיילי- את 2 הבדיקות הראשונות עשיתי אצל דר אביבה לויטס בסורוקה והיום אצל פרופ זלצשטיין.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה