היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לי תמיד אמרו שאם לי חם גם להם חם.... אני אומרת כן! לבגדים קצרים. אל תשימי אותה מתחת למזגן והכל יהיה בסדר
יום נפלא
נראה לי שאפשר. בחום הזה גם לתינוקות רכים חם. רק אל תשימי אותה מתחת למזגן.
אפשר לדעתי
לדעתי אפשר אבל תעקבי אחריה שהיא לא מתקררת..... אם תתחיל סדרה של התעטשויות או צמרמורות וכו'. אני בטוחה שתדעי לזהות את זה.
רגע אז במהלך היום חולצה קצרה מכנס ארוך או בלי מכנס בכלל? ובלילה?
אני שמה לה בד"כ ארוך דק- כי אנחנו עם מאווררים....
אם אני יוצאת למקום חמים- אני שמה לה קצר למעלה וארוך למטה...
נתנאל מגיל שבוע (נולד באוגוסט) היה צורח כל הזמן, ברגע שהפשטתי אותו הוא הפסיק לצרוח... הבנתי שפשוט חם לו. אז הוא היה אצלי מגיל שבוע וחצי רק עם פמפרס!!!!!!!!!!! כמובן בלי מזגן בבית. אם הינו במקום עם מזגן, שמתי לו רק חולצה קצרה וגרביים. הכי טוב לבדוק אם קר לתינוקות רכים לפי אף. את נוגעת באף, אם קר, אז קר להם. ובפעם הראשונה ילד שלי נהיה חולה בגיל 11 חודשים
גם לליראל יצאה החררה המעצנת הזאת אני הלבשתי לה מגיל 3 שבועות חולצה קצרה ומכנס ארוך ואחרי כמה ימים כבר הורדתי את המכנס..... חםםםםם מאד אני גרה במצפה רמון וכאן חם בבית עם מזגן אני מלבישה בהתאם