האם ילד שלכם בוכה בבוקר בגן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נזכרתי במשהו מילדות שלי והחלטתי לספר, אולי זה יעודד מישהי:
    מאז שאני זוכרת את עצמי (גן ילדים), כל בוקר אבא (לפעמים, אבל נדיר גם אמא) היה לוקח אותי לגן. כל הדרך בכיתי שאני לא רוצה גן, צעקתי שלא טוב לי שם ומרביצים לי שם, ולא טעים ומה לא! אני ממש זוכרת את עצמי ממציאה סיפורים קורעי לב. כשהינו מגעים לשער של גן, הייתי מטפסת על אבא ובוכה שאני לא רוצה גן. אבל מה, אני עשיתי את זה בכוונה! ולא בגלל שבאמת לא רציתי גן... אני חשבתי שאחרת, אבא שלי יפגע
6 תגובות
עמוד 1
  • אצלי עדיין טיפה בוכים בבוקר אבל נרגעים תוך כמה דקות...

• אני חושבת שמאוד חשובה גם גישה של הורים... אם אמא בעצמך עצובה מזה שילד הולך לגן, ילד כן קולט את זה וחושב שגם הוא צריך להיות עצוב ואם הוא ישמח, זה יעליב את אמא (לפחות זה מה שאני חשבתי)
  • חחח זה אחד הדברים ההזויים ביותר ששמעתי
  • חחח... איזה מצחיקה את!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלי הם באותו גן מאז שהם נולדו אז הם עולים ואומרים ביי וזהו.
    מתן שהוא בן שנה קשה לו כל הזמן גם בבית לראות שאני איננה, אבל הוא בוכה אוי לדקה שתיים ונרגע.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה