הריון מס' 2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום וברכה ד"ר ישי,

אני מעונינת לדעת האם נכונה העובדה כי הריון מס' 2 מושג ביתר קלות לאחר שהגוף עבר הריון אחד, והכל כביכול "טרי"? האם יש ביסוס לזה?
    ילדתי לפני כחצי שנה , הריון שהושג בהפריה מס' 7 ולאחר כשלון של 5 הזרעות, סה"כ טיפולים שארכו כ-3.5 שנים.
    אני מאוד מאוד מעונינת בילד שני, אך אינני בטוחה שיש לי כוחות הנפש לטיפולים ארוכים ומתישים...כולם אומרים לי שהפעם השניה תהיה מהירה יותר... האם נכון? ואולי יש גם לקחת בחשבון את גילי המתקדם(41.5)?
    תודה מראש על התיחסותך
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    ההנחה שהריון שני מושג ביתר קלות אינה נכונה.
    לגיל שלך לעומת זו השפעה ניכרת על הסיכויים להרות. אם את רוצה הריון נוסף אל תבזבזי דקה נוספת והתחילי מיד בטיפול IVF

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה