זאת אני שדפוקה?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תשמעו משהו- כל המשפחה של בעלי שושואיסטים חבל על הזמן!
    הם יחקרו וידעו הכל על כל העולם אבל את בחיים לא תדעי עליהם כלום!
    אחותו הבכורה של בעלי ממש שמנה ובהריון רביעי, תאמינו לי לא רואים שהיא בהריון, היא תמיד גודלת לרוחב. רק בחודש חמישי!! היא סיפרה לנו על ההריון ואמרה שהיא לא יודעת מה יש לה בבטן (כאילו זה משנה, יש לה שתי בנות ובן בבית) ושהיא עכשיו בסוף שישי, היא אומרת שהיא 3 שבועות פחות ממני כלומר שבוע 26..
    שבוע שעבר היו לה דימומים ואשפזו אותה וכל היום הייתי איתה בבית חולים כי היא לבד (בעלה עם הילדים בבית ואף אחד לא בא לבקר אותה), ממש דאגתי בשבילה כי זה מפחיד להגיע ללידה בשבוע כזה..
    עכשיו קיבלתי טלפון מאחותה- גיסתי השנייה שהודיעה לי שיילדו אותה בניתוח, כ״כ נבהלתי ודאגתי לשלומה ולשלום התינוק (בן) ומה מסתבר? שהגדולה שיקרה לכולם והיא תחילת חודש תשיעי בכלל, התינוק נולד 2.300 קג והכל תקין.
    שלא תבינו לא נכון- אני ממש שמחה בשבילה אבל זה נראה לכן תקין? מדובר באי שפיות השאלה אם אני סתם מתעצבנת ויכולה להאשים הורמונים או שהאי שפיות שייכת לה??
    סליחה על האורך אבל אני עצבניתתתתתת ותודה למי שקראה.

22 תגובות
עמוד 1

• האמת אני גם לא מבינה מה הקטע בלשקר?מה היא חשבה שהאמת לא תיצא בסוף?חבל שהתנהגה ככה,היא הפסידה.
    כול הכבוד לך על הדאגה
  • תכלס היא יצא אהבלה
  • חחחח מיטל הרגת אותי מצחוק רואים שכתבת באצמע הלילה
    דוק
  • לזה קןראים סריטההה חחחח מה נסגר איתה?

• למה לשקר על החודש? מה ייצא להם מזה?

• אני חושבת שרינקה צודקת והיא באמת מפחדת מעין הרע, אבל אם כבר הגעת איתה לבית חולים והיית איתה ודאגת לה, לא לספר לך באותה הזדמנות? נראה לי ממש לא יפה וזה בלשון המעטה!

את בהחלט לא דפוקה, הם אלה שדפוקים אם לא יכולים לסמוך עליך!

נשיקות בובה ועזבי להתעסק עם מפגרים
  • האמת יצאה סתומה ממש

• יצאה אהבלה לגמריי.
    לורה צודק, עזבי אותך משטויות. גיסתך נשמעת לי בן אדם הזוי.

אצלנו היתה שכנה כז שהתחילה להשמין אז שאלו אם היא בהריון, והיא אמרה שהיא היתה בהריון והיתה לה הפלה ועכשיו היא ממש לא בהריון, כעבור 3 חודשים היא ילדה תינוקת בריאה בסוף תשיעי.... סתומה מה לעשות!
  • יואווו איזה הזויה!!!!

• ליבי - השכנה שלך יותר הזויה
  • יש סוג של אנשים כאלה שמשקרים בלי כוונה אולי.....
    אני מכירה כמה

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    איזה סתומה!!!! טוב שלא שלחה לכם הזמנה לברית וככה הייתם מגלים על ההיריון
  • סליחה אבל היא עשתה מעצמה צחוק
    וגם חצופה לטרטר אותך ככה יום שלם לשווא, לגרום לך לדאגה
    סליחה היא חצופה ואהבלה

• תכלס, יצאה טמבלית.......

אני לא מבינה את הקטע הזה אבל מצד שני אני גם סיפרתי לכולם על ההריון בשבוע 7 אז כנראה שאני לא דוגמא......

• תראו בנות אני יודעת שיש אנשים כאלה, והם ממש לא מעניינים אותי.
    את כל ההריון העברתי עם עוד 2 אחיות של בעלי ולא ידעתי עד לפני חודשיים אבל כל אחת מספרת מה שהיא רוצה ואין לי בעיה עם זה.
    העניין שאצלי הייתה השמועה שיש לנו תאומים וישר כל האחיות שלו התחילו לחקור ובסוף סיפרנו- שוב, כל אחת זכאית לשמור לעצמה דברים.
    אבל בחייאת- 3 ימים לטרטר אותי בבית חולים, בישלתי לה, העברתי לה את הזמן, ב 12 בלילה התקשרה אליי בוכה שכבר ממש קשה לה והיא רוצה הביתה והיא מפחדת ללדת ואני רק ניחמתי אותה, כשניתקתי ממנה בכיתי לבעלי שזה מפחיד ללדת בשבוע כזה וחשבתי גם על עצמי והייתי ממש מוטרדת ובסוף לעשות ככה צחוק מאנשים??

• אהבלה לגמרי ! אני הייתי מסתלבטת עליה בלי סוף... מחכה חודש ושואלת בן כמה הוא היום ? או שנחכה ונראה אם הוא יעלה מחר לגן וכך נדע.... אני שונאת שעושים ממני צחוק וקשה לי להבליג
    גם לי היתה חברה כזאת שפחדה מעין רעה וסיפרה רק דברים רעים והתבכיינה על החיים שלה כל הזמן ותמיד היתה אומרת דברים כמו : אצלך הבית תמיד נקי, את תמיד מחייכת, הילדים שלך הכי מסודרים, אם קנית סימן שזה משתלם. בקיצור התייאשתי והתנתקתי ממנה.
  • תאמיני לי איזה מפגרת!

אנשים ממש מגזימים מה הם לא חושבים שדברים כאלה יוודאו????

• לא מאמי, את השפויה...פשוט יש אנשים טיפשים
  • האמת....מעצבן
    אבל דפדפי.....יש הרבה כאלה , תאמיני לי מנסיון, אם זה עושה אותם מאושרים אז אני נותנת להם להנות מהספק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה