אוףףףףףףףףףף העמסת סוכר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף הבדיקה הראשונה של ה50 יצאה 140.9 מה שאומר שאני צריכה לעבור את שוב...הפעם גם לשתות פי שתיים מהכמות ולחכות פי 3 מהזמן...

מישהי עשתה פה העמסת סוכר מלאה-100?
    האם עושים זאת מיד אחרי העמסת הסוכר-50? הרופאה שלי אמרה לי שאני צריכה כבר לעשות שוב...
12 תגובות
עמוד 1
  • אני לא עשיתי, אבל אני יודעת שמעדיפים שתעשי כמה שיותר מוקדם שאם חלילה יש סכרת שיוכלו להתחיל לטפל בזה כמה שיותר מוקדם.

בהצלחה ומאחלת תוצאות תקינות הפעם
  • אני לא עשיתי אבל שיהיה לך בהצלחה והלוואי לתוצאה טובה
  • תעשי כמה שיותר מהר, עדיף כך.

לא נעים אבל גם לא נורא, חצי יום כיף בקופת חולים

• אני עשתי העמסה של 100 ישר כי היה חשש לריבוי מי שפיר הבדיקה עצמה קצת מתישה תבקשי לשכב במרפאה קחי עיתונים ספרים כל דבר שיוכל להעביר לך את הזמן

• היי, אני עשיתי אתמול..בדיקה לא נעימה הבעל היה איתי השתעממנו יחד. ההפרש בין הבדיקות היה שבוע. זה עובר כמו כל דבר החלק המגעיל זה השתיה...
    בהתחלה היתה לי בחילה שכבתי כמה דק וזה עבר. מחכה לתוצאות יש בנתיים רק של מבחנה אחת..
    שיהיה בהצלחה ואמן שיהיו תוצאות תקינותֲ!!!!
    [/url
  • אני עשיתי אחרי שבוע !!!!!
    איככככככככככ!!! גועל נפש
    !!!!!

ועוד להמתין 3 שעות!!!וכל שעה לוקחים לך דם !!!!!!!!!

בקיצור ממש תענוג!!!!!
  • טוב נו...
    אלך ביום ראשון.

באסה.

תודההההההההההה
  • אני עשיתי את ה100 יום אחרי ה50.

קחי לך ספר, לי נתנו גם את אחת המיטות אז נמנמתי בין דקירה לדקירה....

בהצלחה!!!!
  • smiley
    איזה כיף לך - נמנמת ?
  • חחח... כן.... שמעתי ברקע את המוניטורים של הבנות האחרות ונמנמתי קצת בין לבין....

דווקא השתיה בכלל לא הזיזה לי, אפילו היה לי טעים
  • קחי לימון, תסחטי בכוס ואת יכולה לחלק את הכמות של הסוכר בשתי כוסות, יוצא כמו לימונדה

• אביא לימונים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה