לא להרחיק,אבל ללמד איך להביע את האהבה שלה,להגיד לה-נועם אוהבת שמלטפים אותה ככה,נועם אוהבת שמדברים איתה בשקט וכו',ולהדגים לה,גם על נועם וגם עליה,שתרגיש כמה זה יותר נעים.
תני לה גם דוגמאות,תמיד על דרך מה כן לעשות ולא מה לא לעשות-נכון שלהב אוהבת שמלטפים אותה בעדינות?תראי לי איך את מלטפת אותי בעדינות וכו',והיא לאט לאט תלמד,זה יכול לקחת זמן,אבל חזרה אינסופית תביא תוצאות.
אם תרחיקי אותה זה יכול רק להחמיר.
עוד דבר לדעתי תני לה מקום(פיסי ורגשי) שהיא יכולה לפרוק את האגרסיות שלה ולהרגיש חזקה,יכול להיות שהיא מפחדת להרביץ לנועם ולהראות את הקנאה והתסכול שלה אז היא עושה את זה ככה,תני לה למשל לעזור לך להרים דברים טיפה כבדים-בקבוק מים מהשולחן אלייך,חבילת טיטולים מהמקום לשידה וכאלה ותתפעלי ממנה-להב כמה שאת חזקה!הרמת את הX לגמרי לבד!כמה כוח יש לך!
תני לה דף גדול וצבעי פוליכרום(הקשים)ותצבעו יחד על הרצפה באגרסיביות,זה מאוד משחרר,והטיפ שאני קיבלתי-שככל שהיא תשבור יותר צבעים תוך כדי-תשמחי יותר,היא באמת משחררת את האגרסיות שלה.
ועוד דבר שאפשר לעשות- לשבת על הרצפה עם דף גדול ומעליו לקרוע מלא ניירות ועיתונים,זו גם פעולה שמשחררת להם את הדחף הזה,אחר לקווצ'ץ את הכל לכדורים,וכדי שזה יהיה "תועלתי" אפשר ליצור מהכדורים ציור בהדבקה על הדף,ביחד כמובן-גם זמן איכות וגם היא תשחרר ותגלה את הכוחניות שלה דרך עצמה ולא על חשבון התינוקת.
בהצלחה