התכווצות שרירים.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הצילו!!!!!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • ברגע שזה קורה, ההתכווצות, מיד רגל יחפה על רצפה קרה וזה עובר בחצי שנייה ואז את גם לא צולעת אחרי זה!!!

כרגע זה לדרוך על הרגל כמה שיותר וללכת עליה - זה יעביר לך את הצליעה.....

בהצלחה בפעם הבאה

• איפה נתפס לך??? אם זה בשריר התאומים תעשי "פלקס" עם הרגל וזה עובר מיד...
    ואם זה במפשעה כמו שקורה לי...זה אבוד אין מה לעשות... לא מצאתי תרופה לזה
  • אני הייתי סובלת מההתכווצויות האלה באמצע הלילה וצולעת כל היום למחרת.
    הרופאה שלי נתנה לי שם של תוסף לקחת (היא אמרה שגם לה זה עשה פלאים) - זה פשוט מגנזיום.
    מאז לא הייתה לי אפילו התכווצות אחת.

והאחות אמרה לי שבבננה ובשקדים טריים יש מגנזיום מאוז זמין לגוף - אם את לא רוצה לקחת עוד תוספים.
    >
  • LucyLoo

אני לוקחת "פראנטאן" וגם EASY IRON

אבל אני אשמח להוסיף שקדים
  • אתמול אזה מישהי המליצה לי ברגע שמתכווץ השריר צריך לעמוד וזה עוזר מאוד

• אני לא יודעת מה איתכן...
    אבל כשלי זה היה קורה באמצע הלילה, לא יכולתי לעמוד או להניח את העקב על הריצפה או כלום!
    רק לצעוק - דבר שהיה מעיר את בעלי - והוא היה תופס לי את הרגל ומנסה ליישר ולמתוח אותה.

זה כ"כ כאב....

רינקה - אני לא זוכרת את השם של התוסף, אבל זה לא אחד מאלה. זה פשוט תוסף מגנזיום- תשאלי את הרופא/ה שלך. אני ממליצה בחום!!!
    אבל כמובן ששקדים טבעיים - זה תמיד נהדר.

:))

>
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה