יעלי בוקר טוב!!! - יום השקילה הגיע :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב אהובה!

מקווה שהכל אצלך בסדר וכולם מרגישים טוב
36 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מתוקה...

אצלי החדשות פחות מלבבות...

בשבוע שעבר שקלתי 60.3 (אחרי שירדתי במשקל, זוכרת?...

• אוקיי, אז אתמול נשקלתי אצל חמותי (המשקל הקבוע והסודי שלי...) :

60.4!

שבוע שעבר: 62.2.
    ג'ני - נראה לי שפיספסתי.......... את מנסה לעלות יותר או פחות? האחות ליווי הריון אמרה משהו על המשקל שלך?

• אגב מתוקתי-

כל הכבוד!!!!!!!!!
  • ג'ני!!! בתור אחת שהעלתה כבר 18 קילו!!!! כככןןןן!!! 18!!!!!!
    אני מבקשת להחביא את ההודעות האלו!
  • יעלי, בובה,

אם אני זוכרת נכון (ותסלחי לי אם לא
  • גם אני עליתי קילו

• אני גם רוצה.
    אני מצטרפת....
    רוצה לרדת במשקל.....
    קודם כל הסיפור (לא להבהל מהמשקלים שלי, אני מאד גבוהה ויש לי חזה ענק ענק ענק)
    הריון של אוריקי התחלתי עם 110 ועליתי ל 120, לפני הריון של אמילי רזיתי ל 90 ועליתי הרבה. עכשיו אני 106.
    יעד שלי הוא 75-78 ....
    אני לא מצליחה לרדת במשקל למרות שאני ממש ממש לא טוחנת והולכת הרבה (אמנם לא מסודר אבל במהלך היום זזה הרבה). אולי ההנקה מפריע לי לרדת. עם אוריקי איך שהפסקתי להניק ירדתי ישר 10 קילו.
    יאללה תחזיקו לי אצבעות

• סיוון - הכל בסדר, מותר גם שוקו ולחמניה... יאמי
  • גם אני מעדכנת
  • אהה ודרך אגב בנות, מה זה המשקלים האלו?? את לא עולות בכלל???

Jenny מה זה 300 ג'?? נראה לי אני עולה את זה ביום !
  • בטח שלא דרסטי, אני חייבת ברגוע כי אני מניקה.
    אבל יאללה נתחיל כבר לקחת את עצמנו בידים....
    רוצה לחזור למידה שפויה (עכשיו מידה 44 גבול 46 שואפת ל 42 עם נטייה ל 40). חחחח

אצלי ה"בעיה" היא החזה המאד גדול שלי. כשהיתי ממש ממש רזה (ראו עצמות וריבועים בבטן... אחחחח ריבועים בבטן שהיו לי) היה לי DD. עכשיו יש לי JJ
  • morki - אני בדרך כלל עולה יותר, אבל אם קראת הייתי חולה ואולי זה בגלל זה
  • הי בננות!!!!!

ככה.. נתייחס לאחת אחת-
    ג'ני- כל הכוב את עולה יפה ובהדרגתיות... אמרתי לך שמתשלם להיות חולה

• מותר לי להצטרף גם??..אבל אצלי זה בעייתי
  • נראה לי שפיספסתי .....
    מעדכנים עליה במשקל או ירידה במשקל או גם וגם הריוניות ואחרי לידה

• אין לי עדיין מה לעדכן..
    עד לפני שבוע וחצי ירדתי 4 ק״ג מהמשקל ההתחלתי,
    יום ראשון מעקב אחות ואעדכן, נראה לי עליתי איזה 2 קילו השבועיים האלה.
    יעלי וג׳ני- מהממות!!! עליות מתונות ויפות והמשקל ההתחלתי שלכן נתן לכן ״פור״, כיף לכן.

• אני לא מצטרפת לעדכוי השקילה כי אני פרהההה (אבל חפרתי על זה מספיק).
    אני גם עושה לי שקילה פעם בשבוע, ואני באמת לא זוללת, אבל אני מעלה בערך קילו בשבוע בתקופה האחרונה
  • ג'נג'ן חח תשמעי זה מטורףףף אבל כל הודעה שלך שאני קוראת את יותר ויותר מזכירה לי אותי ואת התגובות שלי.. משהו לא ייאמן זה!! חחח
    וזה לא קריטי 18 קילו אני עליתי יותר
  • חחח... טלי- צרפי אותי בפייס... jenny leshinski
  • ג'ני גם אני מצרפת אותך

• הוספתי אותך אני רשומה כTali netanel
  • ג'ני ימקל!!
    לא רואים עלייך שום 18 ושום קילו - אני בדיוק מסתכלת על התמונות שלך.. את נראת מדהים! ואני אומרת לך את זה הכי אמיתי שיש!
  • ג'ני איפה 18 קילו????
    את מהממת....!!!
    יפה לך הריון

• סוף סוף הגעתי הביתה מהעבודה ויכולה להיכנס לקרוא
  • עידכון אני שקלתי ביום הלידה 75 עכשיו אני שוקלת 59 היעד שלי הוא 52 עדכו נוסף- היום עשיתי סדר בארון אני מוסרת את כל הבגדים שלי שכרגע לא עולים עליי

• תאמינו לי -
    חשבתי שהשרשור הזה הוא רק עדכון של עליה במשקל לפני הלידה...
    ולכן לא נכנסתי ..

אז פה אפשר לעדכן את הכל??? גם ירידות אחרי הלידה?

• בנות- תודה על הפרגונים, אבל כל התמונות שאתן רואות בפייס הן מלפני ההריון, ויש שם איזה 2 מהתקופה האחרונה שצולמו בחושך ושמתי אותן כי הן נראות סביר.

רואים את ה18 קילו טוב טוב. אבל מה שבאמת מציל אותי זה הגובה.
    אחרת הייתי נראית כמו ביצה
  • בנות...

לכל החברות שלי בפייס..
    אתן פשוט מהממות,
    גם אלו שאומרות שהן עלו יותר מדי, אני אומרת לכן בכנות- כולן, בלי עין הרע, נראות מעולה!!
    אז תרגישו טוב עם עצמכן, כי מגיע לכן!!
  • אני בדרך כלל פותחת שרשור נפרד אבל התביישתי בעצמי כי לא ירדתי אז נדחפתי לפה חחחחחחחחחח

• גם אני רוצה להצטרף!!!! אני התחלתי את ההריון ב-51 ק"ג ונכון להיום אני שוקלת 59.1, כלומר 8 ק"ג, ג'ני - בדיוק כמוך!!! והעיקר אמא שלי אמרה כל הזמן שהיא העלתה 9 ק"ג בכל הריון, ממוצע של קילו לחודש וככה צריך ....ואני כבר ב-8 ק"ג ונשארו לי עוד חודשיים וקצת...ודוקא בשבועיים-שלושה האחרונים הרעב התחיל לגדול, זה ממש לא היה ככה!!!

סתיו
  • סתיו בובה,

את מוזמנת, כמובן, להצטרף אלינו בכיף - כל שבוע יום חמישי
  • איןןןןןן יותר מקסימות ומהממות ממכן!!!!!!!! כל אחת ואחת מכן..........

אני גם אעדכן , התחלתי במשקל 58 ועליתי 9 קילו עד עכשיו......אומנם אני מבואסת מזה... אבלללל זה מה יש!!!!!!!

• חחח סיגל
  • סיגלי תודה שהקפצת.. בדיוק התחלתינלחפש את ההודעה.
    כמו שאמרתי יום חמישי, הייתי היום אצל אחות מעקב הריון ועליתי 2 ק״ג בשבועיים!!!
    עד עכשיו אני עדיין 2 קג פחות מהמשקל ההתחלתי (לא חשבתי שאי פעם אגיד את זה אבל.. אבל תודה להקאות שהרסו לי את החיים בחמישה חודשים הראשונים).
    יש לי בטן ענקית (כדור פורח כבר אמרתי?) והאחות אמרה שאצלי הירידה של ה 9.5 קג בהתחלה הייתה מהשומנים- רגליים, ידיים וכו וברוך ה׳ - היו הרבה... ועכשיו העלייה היא רק בבטן אז זה הרב השליות, המים, העוברים ונראה לה שאחרי הלידה אני יהיה הרבה יותר רזה משהתחלתי את ההריון. מהפה שלה...

• עינבי,

יפה מאוד!!!
  • סיגלי שולחת לך בקשה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה