וואי וואי וואי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב קצת חפירה. נשתדל לעשות את זה קליל ומצחיק....

אתמול הינו בחתונה של משפחה, כשחזרנו הביתה טייני (הגורה שלנו - גורה ענקית כלב מגזע מאד מאד גדול) הגיעה למייבש בקבוקים שלי, השחיטה לחלוטין בקבוק של מאמ ואת כל החלקים של משאבת החלב (אני פתחתי מחלבה, כל יום שואבת, את המכונה תודה לאל אני מחביאה בתנור, כן כן בתנור כי המפלצת מגיעה לכל מקום וכל חור), הקיצר צריך היה לנקות את כל השאריות של הפלסטיק שהיא השחיטה.
    את הילדים מהר מהר החלפנו בגדים והשכבנו לישון (2 בלילה). 5 בבוקר, אני קמה להתחיל להתארגן ליום עבודה, נכנסת לחדר של הילדים..... אמא..... מה זה הסרחון הזה?!?!?
    אוריקי הוריד את התחתונים, ועשה קקי במיטה, וכמובן כולו היה מכוסה בקקה!!!!! איך איך איך מורידים קקי מהשיערות???? 5 בבוקר יאללה למקלחת 3 פעמים חפפתי לו והריח לא יוצא. מה זה הקקי הזה??

ובנימה יותר אופטימית.... חג יום חמישי שמח.

12 תגובות
עמוד 1
  • ליבי - החליטו להתלבש עליך ביום חמישי מחצות עד הבוקר, אה?
    חחחחחחחחחחחחח................. מסכנונה......למה אוריקי לא ניגש אליכם לומר שיש לו? תעודדי אותו להבא שלא יפחד לבוא ולהעיר אתכם. בהצלחה
  • אני מאד מעודדת אותו, ובכלל גם לא כועסת אם בורח. קורה בורח לא נורא (גם לא ממש מזכירה את הנושא אני רואה שזה לא נעים לו והוא מתבייש כשבורח לו).
    הוא היה פשוט מסטול ועייף, כנראה רצה לעשות קקי וחשב שהוא בשירותים לכן הוריד את התחתונים. הוא לא קרא לנו ולא כלום (אני מתעוררת מכל פססס שלהם)

אני מקווה לפחות שהסופ"ש יהיה נטול קקה

• הלוואי
  • חחחחח
  • איזה חמוד!!

חשב שהוא בשירותים
  • חחח..הזכרת לי את בת דודה שלי...ישנה בלול הורידה את החיתול וכשהגענו לחדר אחרי ששמענו אותה "מדברת" כולה היתה בקקי..כולל הפה שלה כניראה החליטה לטעום.

להוסיף לפייסבוק
  • הרסת אותי!!!!!! מעניין אם מה שאומרים על חרא של ציפורים תופס גם לגבי חרא של ילדים....

בכל מקרה, שיהיה המון מזל!!!!
  • וואלה אני מקווה שתופס.
  • חחחחחחחחח חג יום חמישי גדול

• סיווני לא עוזר כלום!!!!
    בסוף שמתי עליו מהבושם שלי, פאדיחות לשלוח ילד קקה לגן (אני כולי ריחנית עם בגדים בריח בדין וכו וכו וכו הילד בריח קקה חחחחחחח).
    עוד שנייה היתי משפשפת עם נייר זכוכית, פשוט הריח לא יוצא (ועכשיו גם הידים שלי מריחות קקה. בההההה

• מכונת תספורת

• לאאאאאאאאאאאא ממש לאאאאאאאא.
    שישאר מסריח, לא מספרת אותו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה