אורך זמן של הנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן צריך להערך פחות או יותר זמן של הנקה ??
    אני לפעמים מניקה את אוראל חצי שעה ויותר ועדין הוא רעב - יש לציין שאני שומעת אותו בולע אז שככה אני בטוחה שהוא אוכל

8 תגובות
עמוד 1
  • כל היופי בהנקה שאין זמנים ! כל ילד הוא אינדיוידואל ! לכן אם ילדך רעב גם אחרי חצי שעה תני לו . תעבירי מצד לצד עד שישבע . אל תשכחי שבגיל הזה יש הרבה קפיצות גדילה וזה אומר הרבה הנקה לא רק במרווחים יותר קצרים ,אלא גם בזמן ההנקה שיכול להיות יותר ארוך מהרגיל. אבל תחשבי גם על עצמך.... יש לך כמה ארוחות ביום וכל ארוחה זה משהו אחר. למשל ארוחת צהריים היא כנראה העיקרית שבה את אוכלת יחסית הכי הרבה אוכל. ארוחת 10 היא ארוחה קטנה,פרי למשל ותקח יחסית מעט שמן. וכוס מים יקח בדיוק דקה . אותו דבר תינוקך .הוא אוכל ארוחות שונוות כל פעם . ככה שתדליקי טלוויזיה או סתם תהניי עם ספר ביד או פורום ...או בליטופים של הגוף הקטנטן שלו .... ועוד מעט זה יהפוך ל5 דקות כל ארוחה ...הם משתכללים עם הזמן ומיומנים יותר באכילה.
  • כן אבל זה מיאש אותי שמשך כל הנקה נמשך בין 25-35 דק'
    ואז אני רצה למשאבה ונותנת לו בקבוק

• כל ילד והקצב שלו
    אורי שלי היה יונק בהתחלה 40 דקות, ואח"כ זה ירד ל 20-25 דקות.
    אמילי בהתחלה היתה 10 דקות ועכשיו עלתה ל 15-25 דקות.
    זה משתנה. כל עוד הוא רוצה תני לו.
    קחי לך את הזמן הזה להפסקה, תראי טלויזיה, דברי עם חברה בטלפון, תקראי ספר או פשוט תבהי בדבר המושלם הזה שהצלחת ליצור
  • כל ילד והקצב שלו
  • תראי ...עכשיו שהוספת את הפרט הזה .זה משנה את התמונה....
    אין לי מושג מה גרם לזה שהוא אוכל בקבוק אחרי הנקה .הייתי בודקת אולי לשון קשורה . יכול להיות שהוא לא מצליח לינוק ביעילות ולכן זה לוקח לו הרבה זמן ואז הוא עדיין לא שבע... או שהוא בכלל לא רעב אלא הוא פשוט זקוק ליניקה כדי להרגיע את הכאבים של הגזים וככה כשהוא בתנוחת הנקה וצמוד אליך וגם יונק (שזו פעלוה בפני עצמה מרגיעה) זה עושה לו טוב. השאלה היא מה את רוצה לעשות לתת לו בקבוק או להניק ... כי השילוב של השניים לא הכי הולך ביחד כשזה נעשה באותה ארוחה. משום שבסופו של דבר הוא יבין שלינוק מהבקבוק זה יותר משתלם כי אין צורך להתאמץ .

מאיה.
  • גם אני חושבת שזה איניוודואלי.

אצלי לפעמם זה 10 דקות רצופות על ציצי אחד ואז 5 דקות ציצי שני.. ועדיין לא רגועה...

לפעמים זה רק 7 דקות ציצי אחד וחוזרת לישון לשעתיים טובות... (אז זה הספיק לה)

זה משתנה

• בטיפת חלב אמרו לי שכדי לתת בארוחה רק משד אחד שאז הוא מגיע לחלב היותר משובח - זה נכון??

• לי אמרו בקפלן גג רבע שעה מכל צד
    אבל מרגיש לי שנהוראי עדיין רעב - אני נותנת יותר
    בד"כ הוא משחרר לבד או נרדם ואז אני יודעת שהוא שבע

אבל קחי בחשבון שיכול להיות בדקות האחרונות הוא רק מוצץ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה