היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מענין אותי לדעת אז מי שבא לה לשתף אני אשמח... ותציינו אם הריון ראשון או ניסיון להריון שני..
14 תגובות
עמוד 1
אני בנסיון להריון שני מנסה כבר 4.5 שנים
מקווה שזו השנה האחרונה
מקווה בשבילך שעכשיו זה יצליח.. כמה זמן עד שנכנסת להריון הראשון?
אני בנסיון להרות הריון שני
לידה ראשונה לפני שנה ו-10 חודשים
מטופלת משנת 03/2007
שיהיה בהצלחה לכולנו
ריצ
ריצ
הריון ראשון, מנסה שנתיים
ממש מצחיק אותי לענות על כך בהריון הראשון הצלחתי בניסיון ראשון מזל של מתחילים
מנסה להיכנס להריון ראשון כשנה וחצי....
קצת טכני לענות ככה;-) אפשר להוסיף מילה שתיים על התהליך, לא?
אנחנו מנסים כבר שנה שמתוכם 9 חודשים בזבזנו על רופא נשים שסתם החליט לתת לי הורמונים בלי לבדוק מה הבעיה...
כבר 3 חודשים שאנחנו בטיפולים אצל רופא פוריות בגלל שאני פוליציסטית ולבעלי יש בעיהה קלה של איטיות בזרע.... אנחנו בטיפול שני של הזרעה בתקווה שיהיה המנצח!!!
kkd_4 אנחנו אותו ראש!!!!!!!!!!! כששאלתי התכוונתי לכזו תשובה .. אז שיהיה בהצלחה מתוקה!!!!!!!!! ובהצלחה לכולן..
אז ככה: הריון ראשון מנסים כבר 10 חודשים, התחלנו חודשיים לפני החתונה לנסות
אני ניסיתי טבעי בערך שנתיים ואחר כך שזה בערך 5 שנים טיפולים . הריון ראשון בסך הכול 6.5 שנים מנסה ומנסה ומנסה
קרן ורוצה יעוץ, מתנצלת... פשוט לא רציתי לחפור... אז ברשותכן אתחיל מחדש... ככה:
מנסים להיכנס להריון ראשון כשנה וחצי... בזבזנו 8 חודשים סתם ככה מבלי להיבדק... לאחר 8 חודשים עשינו את כל הבדיקות, מסתבר שישנה בעיה בזרע - הרופא הגדיר זאת כך " הבעיה אצלכם היא ברמה בינונית ...", אגב, אצלי הכל תקין הבעיה העיקרית היא שספירת הזרע די נמוכה והזרע חלש ...
כעת אני לפני הפריה ראשונה בחיי... מחודש הבא אתחיל בזריקות ובטיפול - שיהיה המנצח!!!
הריון ראשון סה"כ שנה, מתוכם 4 חודשים עם מעקב זקיקים ותמיכה (בסוף יצא כמעט טבעי לגמרי...) הריון שני שנה ושמונה חודשים, 5 הזרעות עם זריקות, הזרעה 6 מנצחת עם איקקלומין בלבד.