יום הולדת לבעלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות לבעלי יש יום הולדת ביום שבת הקרובה אין לי רעיון למתנה ואני חייבת לקנות מחר את המתנה...
    יש למישהי רעיון

11 תגובות
עמוד 1
  • שעון
    בושם
    חולצות /מכנסים
    תזמיני שוברים ליום כיף מסאזי'ם

שיהיה יום הולדת שמחחחחח

• אפרופו טיפולים מפנקים, אני מציעה טיפול פינוק של הידרותרפיה - זה עיסוי בתוך המים וזה פשוט שמיימי (כשעושים זאת אצל איש מקצוע מיומן). תקבלי בעל רגוע לפחות לחודשיים אחרי הטיפול

אני אישית עשיתי טיפול כזה בעולם המים של אורי סלע (יש להם סניפים בגלילות ובנתניה).

את יכולה גם להזמין לכם כרטיסים למופע / הצגה שאת יודעת שהוא יאהב.

מזל טוב!

-----
    ענת
    עגלות תינוק
  • כרטיסים לסטנדאפ
  • איזה חתימה מעלפתתתתתתתתתתת!!!
    כל הכבוד לנטלי[/

[
  • חייבת למצוא משהו במיוחד שאני תקועה כאן בדרום הרחוק .. ככה שיש לי רק את מחר אם אני אוכל להגיע לבאר שבע

• אני גרועה במתנות ולכן לא אמליץ לך כי פשוט לא עולה לי שום רעיון לראש
  • יש לו תחביבים כלשהם?
    למשל בעלי אוהב פלייסטשיין אז יש משחקים לזה
    בעלי מת על טיסנים אז השנה קיבל טיסן ענק מתנה
    הבנת את הרעיון....

ואם אין משהו במה הוא עובד?

יש בחנויות של גנטלמן מלא דברים יפים למשרד

אפשר צניחה חופשית אם הוא בקטע
    או שובר לנהיגת שטח

וכמובן שיש את כל הדברים הבנאלים
    בגדים
    נעלים
    ספא זוגי
    אה ואני קניתי פעם לבעלי באחד ממאורעות השנה, אקווריום קטן עם דג וכתבתי בשלט קטן בתוך המים "יש הרבה דגים בים אבל אתה בהחלט הדג שלי!"
    אה ומזל טוב...

• אחווה בעלי ממש אוהב טיסנים ומזמן הוא לא יצא להטיס כי שלו התרסק
    אבל אני לא מבינה בזה ככה שלא יכולה לקנות לו
    הוא גם צולל אני כרגע מנסה לארגן לו איזה קורס נוסף שהוא ממש רוצה לעשות באילת אולי אצליח לשבת
    תודה בנות רעיונות נוספים לגיבוי יתקבלו בברכה
    ואחוה יש לנו בבית אקוואריום של מים מלוחים אז הדג שלי רק יראה בודד

• אם את רוצה את יכולה לדבר עם בעלי על הטיסנים והוא ימליץ לך

• אחוה תודה רבה .. הצלחתי לארגן לו את הקורס אומנם זה שלושה ימים באילת אבל הוא ממש רוצה לעשות אותו כבר מזמן אז שיהנה...

• אחלה מתנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה