עזרההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יכולה בבקשה להסביר לי ,אני חדשה באתר ובכלל...
    עשיתי מחשבות ביוץ וזה הראה לי שבוע שלם של תחילת הפוריות ועד לסיומה,ופה באתר אני קוראת שזה רק יומיים,מישהי יכולה להסביר לי את התהליך פליזזזזז
1 תגובות
עמוד 1
  • היי חן ברוכה הבאה!

בגדול 8 ימים זה בעצם הפוריות שלך...

מה שאומר שאת צריכה לקיים יחסים יום כן יום לא... למשל את מתחילה את שבוע הפוריות שלך ב 1-2 לחודש והוא נמשך עד ה 8 לחודש ובעצם ב 6 לחודש זהו יום הביוץ...

אין לזה זמן כל כך מוגדר פשוט תקיימי יחסים בשביל ההנאה ואל תילחצי ותחשבי כל דבר זה לא מועיל...

תדעי מתי הביוץ אך יחד עם זאת תהני מקיום היחסים...

מקווה שעזרתי בכל אופן תוכלי להתעדכן מהאתר ללחוץ על המילה "ביוץ" שמודגשת ותיכנסי לקישור שמסביר יותר מפורטות..

המון בהצלחה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה