היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היינו היום בבוקר בטיפת חלב.. החלטתי לבוא בגישה חיובית, להתעלם מזה שאני לא סובלת את האחות שלי, ולנסות להיות נחמדה אליה מתוך ציפייה שהיא תהיה גם נחמדה אליי.. לא ממש עזר.
15 תגובות
עמוד 1
הסרגל שלך נכון? אמונה בת חודשיים? אם כן...
ממתי עושים בדיקת שמיעה בגיל חודשיים??????????? עושים את זה בגיל חצי שנה ואם היא בת חודשיים איזה מילים הם רוצות שתגיד??? נכון שהם מקשקשים מלא אבל זה לא גיל שאת יכולה לבקש מהם לעשות את זה אם היא בת חודשיים אז הם חבורה של מטומטמות ואל תתיחסי אליהן בכלל!!!
אז היא תשלח רוווווחה אליך הביתה... חחחח איזה אחות מג'נונה.. שלי שואלת האם עושה ואני עונה לה, לא עושה לי מבדקים מאמינה לי. אל תילחצי, זה הילד השלישי שלך את כבר אמורה לדעת שהתפקיד של אחות טיפת חלב זה להלחיץ. איזה בובה מושלמת יש לך.. 555555 תינוק שלא שומע רואים את זה בהתנהגות שלו
עזבי אותך שטויות.... תבדקי לה את השמיעה בעצמך בבית ברוגע.....
תרעישי לה עם רעשן ליד אוזן אחת ותראי אם היא מגיבה ואז באוזן השניה..... תמשיכי להשכיב אותה מדי פעם על הבטן שתאמן את שרירי הצוואר. בקיצור, אל תתני להן להלחיץ אותך, את תדעי לזהות אם משהו חלילה לא בסדר עם הבת שלך.
איזו מגעילהההההההההה,ככה מדברים?!
מותק אל תתני לה להלחיץ אותך - את מכירה את הבת שלך הכי טוב כניראה שלבת שלך נוח יותר להיות חופשייה בסביבה שלה שם היא מראה לכולם מי היא
תנסי להשמיע לה כל מיני קולות ותראי אך היא מגיבה
יש לך ילדה בונבונה שאין דברים כאלה
פיתוש תיבדקי את השמיע של אמונה בעצמך תעשי לה רעש ליד האוזן תיראי אם היא מסתובבת אם היא מגיבה וזהו, אולי פשוט לא היה בא לה להגיב לאחות אולי היא הרגישה שהיא מגעילה :) מאמי תיהי רגועה ושלווה אני מאמינה אם הייתה לאמונה בעיה בשמיעה היית מרגישה את זה ואם עשו לה את הבדיקה בבית חולים בתינוקיה והכל היה בסדר אז .... אין לך מה לדאוג!!! המון המון ותהני מהבובה המתוקה.....
ייווו עמית מזה השטויות האלה?
מאמי, זה בדיוק, אבל בדיוק מה שעברתי איתם בגיל חודשיים. תשתדלי לא לחשוש, היא עדיין פיצית. ועשיתי כמו מרווה, החלפתי אחות והפלא שעם אחות חדשה פתאום נעלמו כל הבעיות של הילדים. פשוט תנסי להחליף אחות!
פיתוש מאמי ששי-אל נולדה עשו לה 10 בדיקות שמיעה בבית חולים והיא לא עברה מזה נלחצתי מאותו יום כל היום הייתי עושה לה מבחני שמיעה פעמונים שריקות מחיאות כפיים וכלום היא לא הגיבה נבהלתי קשות הייתי בטוחה שהיא לא שומעת..אחרי 10 ימים עשו לה שוב בדיקה והיא עברה...
ועכשיו כל רעש קטן מקפיץ אותה אל תלחצי אולי היא לא פחדנית..היא מגיבה לקולות שלך? למוזיקה? היא לא חייבת להיבהל מכל רשרוש
/link/link_through/1yg9h-101]
בדיקת שמיעה ודיבור בגיל חודשיים???
קבלי המון
היי אביאור שלי עבר פעמים בדיקת סינון בבית חולים שהוא נולד באוזן אחת נכשל פעמים ואני נלחצתי ואפילו בכיתי אמא היסטרית
טיפת חלב זה מוסד שצריך לעבור שינוי רציני, יש לו תפקיד כל כך חשוב ורוב הזמן מבצעות אותו דודות מיושנות והיסטריות שמנסות להדביק אותך בהיסטריה שלהן
מפגרת האחות הזאת תאמיני לי....
התנהגות דוחה .. יש לה מזל שלא נפלה עליי הייתי שורפת אותה במקום.
מאמי הכל בסדר גם תמרי לא שיתפה פעולה, ובבית היא עושה הכללללל.
הדבר היחיד שתבדקי כי זה קצת מדאיג זה למה היא לא אומרת אבא... באמת כבר בת חודשיים ולא מדברצ? קלינאי תקשורת + רווחהההההההה