מסקרן אותי אם זה קרה גם לכם- רעידות אחרי עירוי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי ששמים עירוי בחדר לידה- רעדתן?

אני רעדתי שעה שלמה, ולא הצלחנו להבין למה זה קורה, חשבנו שזה תופעת לווי שלא אמורה לקרות.... אמא שלי ואני מיד נבהלנו וקראנו למיילדת והמיילדת הסבירה שזה בגלל שהעירוי מאד קר והוא נכנס לגוף החם שלי ומקרר אותי מבפנים...

האם גם לכן זה קרה?

12 תגובות
עמוד 1
  • זה קרה גם לאחותי מאמי וזה היה ממש מלחיץ.. אבל אמרו לנו שזה קורה כמעט לכולן..
  • גם לי זה קרה.
    וגם אחרי ששמו לי אפידורל הקאתי את נשמתי!
  • כן כן רעדתי מלא

זה בגלל העירוי? טוב לדעת
    הייתי בטוחה בגלל הלחץ משהו

• בהתעוששות אחרי הקיסרי לא הצלחתי להפסיק לרעוד....

אבל אחרי הלידה קורה שרועדים כי הלידה עצמה זו טראומה לגוף וזו אחת הצורות להתמודד עם הטראומה.

לא נראה לי ההסבר של המיילדת

• לפי מיטב ידיעתי תמיד רועדים אחרי קבלת עירוי, לא רק בסיטואציה של לידה..
    יצא לי אישית לקבל עירויים גם כי התייבשתי בצבא ותמיד תמיד אחרי חצי שקית עירוי בערך הייתי מתחילה לרעוד... האמת לא שאלתי אף פעם למה, התרגלתי שככה זה אצלי....וכמובן גם בלידה :)

• כן, כן... לא נעים בכלל אבל עובר
  • רעדתי מלא, גם בהתאוששות אחרי הניתוח!
  • גם לי זה קרה רעדתי מלאאאאאא.........וגם הקאתייי

• גם רעדתי והקאתי בלידה...
    אבל לפי מה שזכור לי בכל פעם שנתנו לי עירוי רעדתי מקור

]
    ]
  • אה, אז זה משהו שגרתי
    לא הבנתי איך זה אף פעם לא עלה פה...
    עם כל השיחות שלנו פה- חשבתי שבאתי הכי מוכנה שיש...

• נראה לי שרוב הזמן בחדר לידה רעדתי
    שילוב של העירוי עם האפידורל והאדרנלין הגבוה

• קרה לי בלידה הראשונה, לא הפסקתי לרעוד ולהקיא (סליחה) הביאו לי בערך 20 שקיות הקאה... והמיילדת אמרה שזה חלק מתופעות הלוואי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה