מה אתן חושבות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמו שאתן יודעות אני נמצאת באיחור של 11 יום וניסיתי לחשוב למה הבדיקת דם הראתה שלילי.
    עשיתי קצת חישוב וככה: אני מקבל כל 26 יום ויום הביוץ הוא יום 16 (לפי ערכת ביוץ מלפני חודשיים ולפי ההפרשות הסמיכות שהיו לי). זה אומר שכל התהליך עד ההבשלה של הריון לוקח בין שבוע לעשרה ימים. נניח שזה לקח 10 ימים, אז ביום של המחזור (יום 26) בעצם הכל הבשיל. עשיתי בדיקת דם שבוע אחרי, שזה אולי מוקדם מידי ולכן זה הראה ערך 5.
    לפי הטבלה של השבועות באתר כללית 0.2-1 ערכים 5-50 ; שבוע 1-2 ערכים 50-500 ולכן הלאה.

חפרתי לכן ואני מקווה שהבנתן, אז אתן חושבות שיש עוד סיכוי?????

12 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    לא הבנתי את הערכים שכתבת...
    אבל בכל מקרה, אי אפשר לדעת למה יש איחור- לטובה או לרעה...
    הגוף שלנו לא מכונה ואולי היה ביוץ מאוחר ובגלל זה התשובה יצאה שלילית,
    אולי אפילו עדיין לא היה ביוץ
  • אני ממשיכה עם תחושת הבטן שלי- הריון !!!!
    (ואני מצטערת אם אני מטפחת בך תיקוות שווא). אם המחזור שלך כ"כ מדוייק (כל 26 יום) אז איחור של 11 יום זה איחור רציני.
    יש לך סימפטומים אחרים?
    כאבים בחזה? כאבי בטן דומים לכאבי מחזור? את רצה לפיפי הרבה יותר מהרגיל?

• הי מותק,
    העובדה שיום הביוץ שלך היה לפני חודשיים ביום ה-16, לא אומרת שכך זה יהיה בכל פעם, לא? מכאן, יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר יותר, שהצליח, אך כיוון שעשית בדיקות דם מוקדם מדיי- לא ראו זאת בבדיקות הדם.

נקווה לטוב, אבל בכל מקרה- יהיה לנו טוב...

ואם את לא מקבלת עד יום ראשון והבדיקה תהיה שוב שלילית (חס וחלילה) תעשי לי טובה ותלכי להיבדק אצל רופא נשים... זה פשוט מוזר לי מדיי.

מתה עלייך, יאללה- בואו נעשה לבעלינו ילד!!!
  • ממה שאני יודעת אם הביוץ באמת התרחש בתאריכים שרשמת כנראה שאת לא בהריון כי בדיקת דם מראה תוצאות אמינות לאחר 14 יום מהביוץ ואת חיכית הרבה יותר. הסיכוי היחידי הוא ביוץ מאוחר. המחזור שלך אף פעם לא מאחר? תמיד מגיע כל 26 יום?

רעות
  • היי בנות יפות שלי!!

אני כבר מבולבלת עם כל הביוץ וזה שלא מגיע המחזור.
    אז אני אכן אעשה בדיקה נוספת ביום ראשון ואם יצא שלילי אני אגש לרופא.

מתוך 10 חודשים של נסיונות יצא לי אולי 3 פעמים שהמחזור איחר.

אני ממש מקווה שזה אכן הריון, אבל אי אפשר לדעת ולכן אני מורידה ציפיות.

• לדעתי הכל יכול להיות ויתכן שהיה לך ביוץ יותא מאוחר ממה שאת חושבת...תעשי בדיקה חוזרת. .....מקווה לשמוע ממך בקרוב חדשות טובות
  • בטטטטטטח שיש סיכוי
  • ד"א - איך את מרגישה? יש לך תסמינים? משהו? כלום?
  • מחזיקה לך

בהצלחה ותעדכני..
  • מה שלי מוזר, זה שאם יש לך כל 26 יום, איך זה לא בא לך ביום ה-13 כמו שאם זה 28 יום אז זה ביום ה14?
    אבל אם את בהיריון, מה אכפת לי מתי בייצת??? נו יאללה תבדקי כבר שוב!!!

• יש לי הרבה הפרשות שקופות ללא ריח.
    אין לי כאבים בחזה ולא עייפות.
    מה שכן, פתאום נראה לי שעיגול הפטמה גדל, אבל אולי אני הוזה
  • הכל יכול להיות מאמי
    אי אפשר להבין את הגוף שלנו!!!!אצל כל אחת זה עובד אחרת!!

הלואי וזה הריוןןןןןןןןןןןןןןןן

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה