מתכון? מישהי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לבלינצ'ס ממולאים בגבינה מתוקה.
    די דחוף, תודה
10 תגובות
עמוד 1
  • דווקא בלינצ'ס לא הכנתי אף פעם
    אבל יש לי מתכון לפנקייק עולמי

מרכיבים:
    1 גביע אשל
    1 ביצה
    ½ 2 כפות סוכר
    קורט מלח
    ¾ כוס קמח תופח
    תפוח עץ קטן
    ½ כפית קינמון

הכנה:
    1. לגרד בפומפייה עבה תפוח עץ. להניח בקערה יחד עם גביע אשל, קינמון, ומלח.

2. להקציף קלות ביצה עם סוכר. להעביר לתוך הקערה עם האשל. להוסיף קמח ולבחוש הכל יחד לקבלת בצק סמיך, בערך במרקם שמנת חמוצה.
    להשאיר את הבצק "לנוח" ל-10 דקות.

3. לחמם מחבת עם שמן ובעזרת כף להניח את הבצק, בערך בקוטר של כוס, על מחבת חמה. לטגן משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב-ורדרד.
    להגיש את הפנקייקים חמים עם שמנת חמוצה או ריבה.

הערות שוליים: פנקייקים אמורים לצאת קצת עבים ולא כמו שאנו מכרים בגרסא האמריקאית. אם הבצק יהיה דליל מדי – אינם יתפחו כמו שצריך.
    ממכר !!!!!
  • תודה רבה היפו' .
    דווקא פנקייקס אני מכינה והמתכון שלי די דומה לשלך... והוא באמת מצוין!
    אבל אני מתעקשת על בלינצ'ס במילוי גבינה מתוקה...
  • אני רק יודעת איך מכינים את המילוי. לא עזרתי
  • נו?... ואיך מכינים את המילוי???
  • מערבבים גבינה לבנה עם סוכר וניל וצימוקים
    לא גורמה אבל טעם של ילדות...

• לי יש בדוק :
    200 גר' קמח תופח
    3 ביצים
    3 כפות סוכר חצי כפית מלח 2.5-3 כסות חלב
    2 כפות שמן קונולה /תירס(לא שמן זית ).
    הכנה :
    1. מערבים טוב כוס חלב, עם ביצים , מלח וסוכר .
    2. מוסיפים קמח ומערביבים טוב עד קבלת מסה אכידה ויחסית סמיכה .
    3. אחרי שאין גושים מתחילים לדלל את המסה עם חלב שנשאר כל פעם שליש כוס חלב עד קבלת הסמיכות דלילה (כמו רוויון ).
    4. מוסיפים כף שמן לבלילה שהתקבלה ומערבים .
    5 . מחממים טוב מחבט טפלון , משמנים ממש קלות עם שמן קונולה , יוצקים עם מצקת (חצי מצקת רגילה למחבת 24 סמ,) - מכסים אותה כולה , מתגנים צד אחד ואז הופחום ל15 שניות לצד השני .
    משמנים .
    למילוי אני משתמשת לגבינה רוסית שנקרת טבורוג עם סוכר או דבש ומוסיפה לפעמים גבינה לבנה . יש גבינה של טרה "טוב טעם " שהיא מצויינת גם - לה אני מוסיפה רק סוכר ותמצית וניל אמתית .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אלינוש
    תודה רבה!
    נשמע כמו מתכון מנצח...
    מחר על הבוקר...
    ואני מכירה את ה'טוב טעם', גם את ה'טבורוג' - שתיהן מצוינות בעיני
    עוגית - תודהה! בהחלט טעם של ילדות (פולנית, בשבת בבוקר, יחד עם סלט ביצים ודג מלוח... חחחח)
  • מי שאוהב אפשר למלאה את זה גם בפטריות מתוגנות עם בצל , איקרה זה סוף הדרך ואז זה דלטס אמתי , ריבות , בשר הרוסי אפשר להחליף בדג תחון מתוגן עם בצל - טונה אדונה הכי טוב , אפילו סלת טומה כמנה אישית .
  • אני מקוה שתיראי את זה ,ממליצה להוסיף לבלילה מי סודה הם הופכים את הבלינצ'ס
    לאוריריים וקלילים .

• בשביל זה אני משתמשת בקמח תופח , אם יש קמח רגיל אז סודה לשתיה או מי סודה עושים אותה עבודה .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה