השתוללות בהנקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאלה שמניקות
    האם גם לכן זה קורה שלקראת סוף ההנקה (כמובן שלקח זמן עד שהבנתי שזה סוף ההנקה)
    הילד/ה מתחיל להשתולל כאילו הוא רוצה עוד, אבל בעצם הוא סיים?

הדס שלי, לקראת הסוף- משתוללת ומחפשת באטררף, ואני נותנת לה, היא כאילו מוצצת אבל חזק ומהר וקצת מייללת
    ובעצם היא בכלל לא רוצה... ואז אני יודעת שהיא צריכה הפסקה! ואז היא נרגעת שאני מרימה אותה לגרעפס...
    זה נראה כאילו היא רוצה אבל בעצם היא לא רוצה- איזה הזוי...
    טוב כנראה שזאת הדרך שלה להגיד לי- "די לעשות אותי שמנה"

מישהי חוותה את זה עם המתוק/ה שלה?

3 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחח אני חווה את זה יום יום כל 3 שעות עם ההנקה של נהוראי

• גם תמר היתה ככה.. זה גזים! וטוב שאת עושה לה הפסקה וגרעפס ואז אתן יכולות להמשיך

• גם ליראל עושה לי את זה ורק אתמול הבנתי שהיא בעצם לא רוצה עוד...
    אתמול היא ינקה וא"חכ התחילה להשתולל כמו שאתן מתארות כאילו היא רוצה ממש נכנסת לאטרף ואז צורחת חשבתי שהיא לא מסתדרת ורעבה ולא מצליחה לינוק אז הכנתי לה מטרנה ( קניתי שיהיה לי בבית למיקרה חירום)
    ואל תשאלו היא אכלה וכל הלילה היא הקיאה מתוך שינה השתלה הרמתי אותה והיא הקיאה זה היה סיוט ומפחיד ...
    חבל שלא פתחתן את השירשור אתמול הייתי חוסכת לה את הסבל הזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה