נסיגה בגמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

לפני שבוע הכנתי את בנותיי התאומות בנות שנתיים וחצי לגן חדש.

הן גמולות כבר חצי שנה מטיטולים וכבר לא מפספסות

אך בשבוע החארון מאז הכניסה לגן אחת מהן חזרה לפספס כמה פעמים ואני גם יודעת שהיא פיספסה כמה פעמים בגן ושהיא ממש מחזיקה את עצמה.

ברור לי שזה עקב הכניסה וההסתגלות לגן החדש .

אך שאלתי איך הייתן מציעות לי לנהוג ?
    ומה לעשות או לומר לה ?

כשהיא פיספסה היום גם שתן וצואה בתותונים, אז שאלתי אותה למה עשית ? את כבר ילדה גדולה ויודעת המון זמן לגשת לבד ולהוריד תחתונים לבד ולהרים ? כמובן שאלתי בצורה מאוד נעימה לא כעסתי אך היא התבכיינהולא ממש ענתה.

תודה יקירות
1 תגובות
עמוד 1
  • האמת, אני לא יודעת לענות לך כל כך גם בעיקר כי הניסיון שלי די מצוצמם לילד אחד..
    אבל נראה לי שהייתי נותנת לה זמן בלי להזכיר את זה אפילו. אולי זה משהו חד פעמי, או אולי מרוב שהיא עסוקה (במשחקים/באנשים/בלהרגיע את עצמה, למשל) היא פספסה..
    הייתי מחכה לראות איך זה מתפתח. ולכל היותר אם אני רואה שזה חוזר על עצמו פעם שניה או שלישית ברצף, הייתי שואלת אותה אם יעזור לה שהגננת תשאל אותה מדי פעם אם היא צריכה ללכת. או שאולי היא רוצה שהגננת תיקח אותה לשירותים ותעזור לה, כי זה ודאי לא נעים לך פתאום להיות עם תחתונים מלוכלכים..
    יכול להיות שאני טועה אבל נראה לי שגם היא מובכת מכל הסיפור הזה..
    שיהיה בהצלחה ואל תכעסי עליה, היא באמת קטנטונת..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה