היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את מתכוונת לקצה של הלחם.. אנחנו קוראים לזה נשיקה.. אצלנו תמיד רבים מי יוכל את זה
היי מה שלומך? איך התחילה שנה"ל? מצאתם בית? איך הגן?
צבחינת קרום הלחם - את יכולה לחתוך אותו לפני שאת מורחת משהו בכריך, ליבש ואז לטחון לפרורי לחם.
אצלנו גם אוהבים אותו אבל רק שהוא טרי לכן שאני קונה לחם פרוס אני קודם נותנת להם תנשיקות ואז מקפיאה
אוכלים אותו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
בעלי חולה על לחם - אז עם לקרום היה קרום -הוא היה אוכל גם אותו!!!
איפי - אני מתכוונת ל"קשה" של הלחם. לא רק לנשיקה. כשאני מכינה לילדים סנדויץ, אני מוציאה את הקשה ונותנת רק את הרך. אם אני לא מוציאה, הם מוציאים, ואז נזרק גם יותר מהרך. ענבר ומילנה - תודה על ההתענינות. ביום שאחרי תשעה באב גילינו לאן מעין תלך, באותו היו קיבלתי אי-מייל עם פרסום לדירה שיכולה להתאים (נרשמתי לשירות כזה), יום למחרת ראינו את הדירה, ומחרתיים חתמנו חוזה. אז אנחנו גרים קרוב לגן, כמו שתכננתי, ואור הולך לגן שבמרחק נסיעה באוטובוס. החסרון הגדול הוא שאנחנו גרים בקומה 4, אבל מתרגלים. מעין צרחה לי באחד הימים שהיא לא רוצה ללכת לגן, אבל התעלמתי מהצרחות שלה. הפגנתי החלטיות ובטחון והיא הבינה שזה לא נתון להחלטתה ומאז היא הולכת לגן בלי בעיות. אור קצת מתבכיין בבקרים, אבל נראה לי שזה רק בגלל שקשה לו עם מעברים. אני בטוחה שטוב לו בגן.