תקראו לי מטומטמת או... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משוגעת !!!!!!!!

אבל תוכנית כמו מסטר שף - יכולה להוציא אותי מדעתי !!!!!

אני כל כך גאה ברגעים כאלה להיות ישראלית ולחיות במדינה המדהימה הזאת !!!!!
    וכמו שאמרתי לא פעם - אין כמו ישראלים בטוב וברע!!!

בעיקר בטוב!!!!!

למרות שלא קל כאן...ואפילו לא במלחמות צריך להלחם...להלחם כלכלית ..להלחם נפשית...וגם לצערנו להלחם פיזית במלחמות - אין על מדינה הזאת!!!!!!!

אני אוהבת בה המון דברים :את צבעוניות שבה ...את החמימות..את הרגש -פה הכל בא מהלב -אמיתי!!!!!!

ולפעמים כל כך כואב לי בשביל מדינה הקטנה שלנו - היא כמו ילד קטן,אבל אמיץ ו נחוש - שצריך להתגונן מפני בריונים שמציקים לו - והוא בכל הכח נלחם -למרות שמקבל מכה אחרי מכה -ולא נופל...
    התקווה יחידה שהבריונים האלו יעזבו אותו בידיעה -שלמרות שהוא בהרבה קטן מהם -אבל הוא לא הולך לוותר!!!!

תקראו לזה הורמונים או נאביות - אבל אני אוהבת מדינה שלנו מכל הלב !!!

ומייחלת לה -לא לוותר!!!!!
5 תגובות
עמוד 1

• סליחה לא הבנתי....
    מה בדיוק הבעיה עם מאסטר שף?
  • רינקה כל הכבוד!!!!

מצטרפת לכל מילה
  • papaya

עם מכל הנאום שלי הבנת שיש במסטר שף איזה בעיה - אז אני בבעיה ולא יודעת לבטאה את עצמי נכון
  • האמת רינקה
    מהמשפט הראשון שלך זה נראה כאילו את לא אוהבת את התוכנית כלכך....

אבל כל השאר- מסכימה מאד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה