דיכאון מוחלט אובדת עצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בהריון שבוע 27
    אומרים שיש דיכאון אחרי לידה לחלק מהנשים
    לי יש עכשיו אני משתפת אותכם כי אני כבר ממש לבד אני רק בוכה כל היום ממש בוכה דמעות ומכל הלב שאני לפעמים מרחמת על עצמי, אני עצבנית ולא יכולה לראות ולשמוע אף אחד ובטח לא את בעלי מסכן שלא מבין כלום ואז מתעצבן ואז אנחנו רבים ואז מתחיל עוד בכי....בקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני מתחילת ההריון לא מרגישה טוב ומאושפזת המון ועכשיו כל יום זה מאבק להרגיש טוב ואם אני קמה לא טוב אני נשברת וזהו לא זזה מהמיטה ובוכה למה ככה ולמה אני לא יכולה להנות מהריון במקום לא להרגיש טוב כבר 7 חודשים
    מצטערת על הדיכאון שאני מכניסה לכם רק אני ממש לבד ואין מי שיבין

7 תגובות
עמוד 1
  • אוי בובה.. אני מבינה אותך כלכך ..
    אולי תנסי לשפר לעצמך את המצברוח בכך שתצאי קצת יותר, אולי אפילו לא למשהו רציני אלא סתם עם חברה טובה או אחות קרובה?..
  • ואם אפשר לשאול, מה את מרגישה?
    אולי אני אוכל לעזור לך בזה כי גם לי היה הריון לא קל..
  • מותק, חשוב שיהיה לך עם מי לדבר.... אולי אמא, חברה, אחות מישהי קרובה שתוכלי לשפוך את הלב בפניה... או אולי אפילו מישהו מקצועי?

אני לא יודעת מה עוד ליעץ לך פרט לעובדה שתנסי לזכור שבעוד חודשיים את תאחזי את הדבר הכי יקר שיש!!!! וזה שווה הכל!!!!!!

• מאמי אני ממש מבינה אותך

• אני ממש מצטערת לשמוע..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה