שלום ד״ ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר ישי
    בתאריך 31.8 עברתי הזרעה לאחר טיפול בפיורוגן 100 מ״ל ביום. ביום שני, 5.9 קיבלתי אוביטרל כתמיכה מאז אני חווה תופעות כגון כאבים חזקים בשחלה, לחץ ברחם, בטן נפוחה ואני מתעוררת באמצע הלילה לשירותים.

אתמול עברתי אולטרסאונד ונמצאו לי שחלות מוגדלות, כ10.5 ס״מ, פרט לכך היה תקין.

השאלה שלי היא כזו, ביומיים שלושה הבטן שלי ממש נפוחה ומתוחה, האם התופעה הזו תקינה?
    יש סיכוי להריון?

תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    יש בודאי סיכוי להריון. אבל ללא קשר, אם הבטן ממשיכה לתפוח ויש כאבים ובודאי אם מתחיל להופיע נוזל באגן, יש חשש להתפתחות של גירוי יתר ואת חייבת להבדק.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה