ושוב סיפור ידוע.............. :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום ד' הייתי עם דנדוש בפ"ת התבקשתי להגיע איתה לשם לא משנה למה
    בשעה שבע בערב פתאום ניהתה לי סמרטוטי רצתה רק את המוצץ שלה ושמה ראש עלי וסירבה שיגעו בה ויחבקו אותה, יום חמישי למחרת היא קמה לי שהיא נחנקת משיעול כבר אבל בלי חום לקחתי אותה למעון אחר הצהרים לקחתי אותה לרופאה שלמרות השיעול אמרה שאין כלום אבל יש כן ברונכיטיס קלה ולעשות אינהלציה , בחמישי בערב הקיאה את הנשמה שלה, ובלילה התחילה להעלות חום ולא ישנה ולא מצאה את עצמה בבוקר כבר בדקתי היה לה 38.5 מיותר לצין שנשאר בבית אמא שלי לקחה אותה לרופאת המשפחה שלי כי אין רופאת ילדים ביום שישי ו......................
    מוגלא באוזן שמאל האוזן ממנה הוצא הכפתור וגם ציפצופים בריאות ישר נתנה אנטיביוטיקה בצהריים החום כבר הגיע ל - 39 וכמובן אינהלציות 3 פעמים ביום שדנדוש נושמת רואים בבירור שמתאמצת והברעפת והבטן והכל עולה למעלה
    גם יום ראשון דנדוש נשארת בבית וחר הצהרים נלך לרופאת הילדים לראות מה קורה איתה

11 תגובות
עמוד 1

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• תודה היום כבר לא היה חום כן שיעול ושומעים את דנדוש שורקת מהריאות ושמשתעלת טוענת שכואב לה בבטן ובחזה אז נראה מה תגיד הרופאה בבוקר

• החלמה מהירה לדנדוש
  • החלמה מהירה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • החלמה מהירה

• תודה בנות
    תיכף טסה איתה שוב לרופאה כי השריקות ממנה זה....................
    וכן הלכתי להופעה של מיכלי כי ביקשה ממני שאביא לה את דנדוש היא קנתה לה מתנה ורצתה לתת לה אותה ביד והבטחתי לה שאביא את דנדוש אליה גם ככה אותו יום היתה במעון רק עד 11 ורבע כי היתה ביקרות מעקב במרפאה הנירולוגית בדנה ולא היה טעם להחזיר אותה בשעה 13:00 למעון כל מי שיש לה את הפייס שלי יכולה לראות את התמונה של דנדוש מאתמול עם השימלה המעלפת שדנדוש סירבה להוריד אותה
    אז אעדכן בערב לשלומה בתקווה שמחר תחזור למעון

• החלמה מהירה!

יש קשר בין הוצאת הכפתור לדלקת באוזן?

היא סבלה גם לפני כן?

גם רום אופיר סובלת מדלקות אוזניים חוזרות מגיל חצי שנה. אני התייאשתי מאנטיביוטיקה. כשהיא מצביעה על האוזן או יש הפרשה בעלי מכין לה שום כתוש עם שמן זית במחבת ואני מטפטפת לה שתי טיפות בבוקר ובערב.

ביום ראשון הבא יש לנו תור לראות אם יש לה נוזלים באוזניים ולכן עדיין לא מדברת ברור כ"כ

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• כן יש קשר ככה הבנתי.
    וחזרנו מקודם מהמוקד, הרופאה שלה שלחה אותנו עם חשד לדלקת ריאות כי היא עדין מאוד מצפצפת מחרחרת ועם קרפטציות תודה לאל זו לא דלקת ריאות אלא ברונכיט חזקה שתפסה אותה.
    קיבלתי הוראה להמשיך אינהלציה ובגלל המזן ומאוורר להלביש לה כבר אוך בלילה ולגבי הדיבור, אין לי מושג אצלנו הבעיה אחרת

• החלמה מהירה לדניאלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה