-
השוקו הזה נועד לילדים שכבר לא אוכלים מטרנה / סימלאק בשוקו אין את כל מה שיש במטרנה עצמה אני בגיל הזה לא היתי נותנת התחילתי בגיל שנתיים וקצת לתת לשחר
אולי הפטמה כבר לא מתאימה לו...
-
הוא אהב את השוקו מאוד השאלה אם זה יכול לגרום למשהו?
כי הוא לא בגיל המצויין על הקופסה
-
בזמנו אני התקשרתי למטרנה לברר, והיא אמרה לי שההמלצה של החברה מגיל שנתיים וחצי, לה אסור להגיד לי משהו אחר אבל בין השורות שלה היה ניתן להבין שזה לא שיגרום נזק לקטנים יותר...
-
אני לא הייתי נותנת
בגיל הזה הם עדיין לא אוכלים הכול ובכמות שצריך המטרנה היא השלמה לאכול להשלים את מה שחסר כמו ויטמינים מסוימים שעדיין צריך בגיל הזה
אני אישית לא הייתי נותנת
-
השוקו של מטרנה לא יגרום נזק לילדים מתחת לגיל 2.5, רק תקחי בחשבון
שהוא לא מכיל את כל הוויטמינים שילד בגיל צעיר יותר זקוק להם.
תנסי לתת לו מטרנה רגילה שמתאימה לגילו, ולהוסיף דייסת שוקו של מטרנה,
אצלי זה עבד ממש טוב, הבן שלי כל כך אהב את זה, ששתה בקבוק עם דייסת
שוקו בתור א.בוקר עד גיל 2.5
-
בדיוק הסיפור שהיה לי עם רון, סביב גיל שנה וקצת..
עד שהתייאשתי וקניתי לה את המטרנה ביג.
בהתחלה הייתי קונה את השוקו אבל מהר מאוד החלפתי אותה לטעם בננה.
אני חושבת שפחות מזיק ורון גם התאהבה בטעם.
כדאי לך לנסות.
רק לפני מס' חודשים הפסקתי לקנות לה את המטרנה ביג.
היא ממש אהבה.
-
לדעתי לא יגרום לו שום נזק (הוא כמובן אוכל כבר אוכל רגיל, נכון?) זה לא מתאים כהזנה בלעדית לילדים שאוכלים רק פורמולה, אבל כתוספת כמו שוקו רגיל, מעדן או דייסה זה נראה לי בסדר גמור.
-
הוא אוכל אחרי זה פירות אח"כ מרק אח"כ פתיתים חלביים <פסטה מאמי נק'> או פירה חלבי <תפוח אדמה עם הצהוב של הביצה חמאה וחלב> ובמקום הסימילאק בלילה שלא היה רוצה לאכול בלילה הייתי שמה בקערה מעדן וחצי וניל עם 4 כפיות גדולות גבינה לבנה זה יוצא כמו מוס.......
מחר אני אקנה את הדייסת שוקו- עד היום אכל את הדייסת וניל, <כבר לא רוצה יותר>
את המטרנת שוקו לא קניתי בשביל להמיר עם ארוחה- בבוקר שאני מכינה לו לפני שהולכים לגן חלב- הוא לא היה נוגע ומצאתי את עצמי שהוא לא שתה כלום בבוקר
אז אמרתי ננסה את זה.....עדיף על כלום ב-7 וחצי בבוקר- ישר שנכנסים לגן הוא מקבל את ארוחת הבוקר.
-
את יכולה להכין לו את הדייסות גם בקערה ולהאכיל בכפית.
שקד היה סרבן בקבוקים, וינק עד גיל 8 חודשים, אז זאת היתה האופציה האופטימלית בשבילו. הייתי קונה לו בזמנו את הדייסה של תפוח בננה (אם אני לא טועה בשילוב) והוא מאוד אהב את הטעם שלה.
חוץ מזה- אם הארוחות שלו במשך היום מזינות ומגוונות, לא נראה לי שיש בעיה עם זה שהוא ישתה מטרנה שוקו פעם ביום.
אם את רוצה עוד רעיון לארוחת בוקר, או לארוחה לפני השינה: אני בזמנו הייתי מערבבת לשקד גמדים אחד עם כמה כפיות גבינה לבנה ומרסקת לתוך זה שתי עוגיות של פתי בר, הוא מאוד אהב את זה
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
את יכולה לנסות להכין בקבוק מטרנה רגילה עם חצי כפית שוקולית. אצלנו זה עבד עם מיקמיק.
-
אני חושבת שהבנות כאן צודקות!
מטרנה בשילוב עם דייסת-שוקו..
התחושה שלי היא שהוא אוהב אוכל-פיקנטי עם תבלינים ואז המטרנה לבד כבר לא-מספקת אותו מבחינת-הטעם וקצת קמצוץ של טעם מהשוקו והצבע-השונה מגוון לו את האכילה..
אגב- לגבי סרבנות בנוגע למאכל-מסויים עם נעמה,אני לעיתים משהה תק' ואז אחרי הפסקה,היא מתחילה לאכול לי בכייף את אותו-האוכל..חמסוס
-
עדכון טוב בזכותכן אהובות שלי
בערב הכנתי לו את הסימילאק עם הדייסת וניל וכפית שוקולית
האכלתי אותו בכפית
ופשוט
טפו טפו טפו
תודה רבההההההההה
שבוע ברכה וטוב לכולםםם