יש לי שאלה מוזרההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא שלי מכינה בבית מיונז- מה זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אין דברים כאלה בעולם!!!!! השאלה האם מותר לי לאכול ממנו?? הרי זה עשוי מביצים- מהקצפת ביצים....
    אני לא מדברת על כמויות עכשיו להתחיל לאכול כמויות.. אבל נגיד פעם בשבוע... מה אתן חושבות?
    אני אציין שאני לא אוכלת ביצים בכלל!!!!!! בשום צורה או דרךךך.. רק מהמיונז..
    תודה מראש...
    באהבה...

בולי בלבולי
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא הייתי אוכלת כי על אף שהן מוקפצות הן עדיין טריות. העניין הוא לא הכמות או התדירות שאת אוכלת, אלא סלמונלה שאפשר לחלות בה בעקבות ביצים טריות.

דרך אגב מותר לאכול ביצים מבושלות או חביתה עשויה טוב ואת לא צריכה להימנע מביצים לגמרי כי זה גם בריא לאכול אותן.

אני למשל נמנעת מכל המאכלים שיש בהם מיונז ועוגות גבינה שלא אפויות בבית.
  • תיראי, ההמלצות אומרות לא לאכול אוכל שאינו מבושל (ביצים בשר, גם נקניק ופסטרמה אסור, וגם סושי לא מומלץ, בטח לא עם דגים חיים)
    אני אישית משתדלת להקפיד על כל ההמלצות, ולא אכלתי בהריון מוסים למינהם עם ביצים חיות וכה....
    אבל....מכירה גם הרבה שכן..ולא קרה כלום !!!
    אז זו החלטה שלך...
    ההוראות בהריון אומרות שלא כדאי
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• האמת שאני לא הקפדתי כלכך...
    ביצת עין לא הייתי אוכלת אבל אפילו לא חשבתי על זה שמיונז הוא מביצים..אז כן אכלתי...
    גם עוגת גבינה לא אפויה אסור- ואכלתי...

כמו שהבנות אמרו- אסור בעקרון
    אבל החלטה שלך.....

• יש הבדל בין מיונז ביתי למיונז קנוי - מיונז ביתי מכינים מביצים טריות לא מפוסטרות שלא עברו בישול בעוד מיונז תעשייתי מכינים עם ביצים מפוסטרות.

לדעתי לא כדאי להסתכן, למשך 9 חודשים אפשר להימנע ממיונז ביתי ולאכול רק קנוי (מפוסטר). בטח לא עכשיו כששיא החום בחוץ ומיונז ביתי עלול להיות חממה לחיידקים...

אבל זו דעתי בלבד כמובן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה