היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זה ככה כבר כמה ימים ממש ממש ממש ממממששש מגרד ברמה שאני מתוך שינה מוצאת את עצמי מגרדת את הבטן..למישהי יש מושג ממה זה נובע?..
9 תגובות
עמוד 1
ולא יודעת אם זה קשור אבל בנוסף לזה אני גם מרגישה כאילו כף הרגל שלי מ פ ו צ צ ת במים.. משהו שבחיים לא היה לי.. ממש כל פעם שאני דורכת עליה יש כזה מן "ספלאש".. חח
הסיבה היא פשוטה מאוד - העור נמתח ויוצר תחושה של גרד לא נעים. הפתרון הוא למרוח קרם עם שיבולת שועל או קרמים לעור רגיש כזה או אחר.
ברגליים זה פטריות.. בבטן? קריעת שכבות העור היא שגורמת לגרד, שימי קרם גוף רגיל זה יעזור להקלה
בקורס הכנה ללידה המדריכה אמרה לנו שכשמגרדת הבטן סימן שעוד מעט יצאו סימני מתיחה
אני מציעה לך ללכת להיבדק כי גרד אומר משהו על זירוז לידה בשבוע כמו שלך... בלידה השניה שלי הייתה לידי בחורה במחלקה עם גרד שאמרו לה שחייבים לילד אותה אז נתנו לה זירוז... תבדקי על זה באינטרנט... שיהיה בקלות ובידיים מלאות!!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
שתי התופעות מוכרות לי מההריון השני. לגבי הגרד, זה היה נורא. שמתי מלא קרם וממש הייתי מרימה את הבטן עם הידיים כדי שהעור לא ימתח. לא יצאו לי סימני מתיחה לגבי הרגליים, אני לא זוכרת שזה קרה לי במים אלא כשהייתי מתכופפת או מותחת אתן.
בוודאי שחוויתי גרד... קרם גוף של אדרמה יעזור פלאים...
נשיקות מתוקה שבוע טוב
תודה בנות יפות, סתם ככה לעדכן הלכתי להבדק.. הגרד פשוט הגיע לרמות בלתי נסבלות