התייעצות לגבי עבודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי להתייעץ איתכן ולשאול מה הייתן עושות במקומי ובכלל מניסיונכן מה עדיף מקום עבודה קטן או חברה גדולה

התחלתי לעבוד בסוכנות ביטוח קטנה זה רק אני ועוד שתי בנות שהן ממש ותיקות והסוכני ביטוח שהם זוג הבעלים של המקום אנשים ממש נחמדים מאוד גמישים בשעות מאוד אנושיים ומשלמים סבבה יחסית לשעות עבודה
    בקיצור במקביל התקבלתי לעבודה באחת מחברות הביטוח הגדולות גם שעות סבבה שכר סבבה והכל ..... גם תפקיד טוב.... ואני קצת בספקות מצד אחד בחברות גדולות יש יותר תנאים יותר חיי חברה יותר בטחון נראה לי ומצד שני מקום קטן זה משפחתי יותר מעט אנשים , בקיצור אני בהתלבטויות

להשאר בסוכנות הקטנה ? או לבחור את האופציה השנייה???

שיהיה שבוע טוב לכולכן!
    [/]
4 תגובות
עמוד 1
  • תראי, את צריכה לקחת בחשבון שבחברות גדולות את בן אדם קטן היום את שם ומחר לא וכמעט לאף אחד לא כפת.
    לעומת זאת במשרד קטן אולי יהיו יחסי אנוש יותר טובים מאשר בחברה גדולה ואם תעבדי כמו שצריך הסיכוי שיתנו לך מידי פעם לעשות מה שבא לך הוא יותר גדול.
    בעיקרון זה קשה לייעץ...

בהצלחה בכל מקרה
  • אם טוב לך כרגע איפה שאת עובדת אז תישארי כי אולי אחת הסיבות שטוב לך שם זה עצם העובדה שזוהי חברה קטנה ומשפחתי ובחברה גדולה לרוב את נחשבת כמשאב בעניי הבעלים ולא כאדם .. ככה שבחברה קטנה ומשפחתית ידאגו לך יותר לא בהכרח משכורת יותר גבוהה אולי אפילו בהבבנה של בעיות איתשיות וכאלה

• אני חושבת בדיוק כמו הבנות,הדבר שהכי מעסיק אותי,זה אם חלילה אצטרך לצאת בשביל נעמה מוקדם יותר מהעבודה או לא-להגיע חלילה..

אחפש גמישות והבנה במקום-העבודה, במידה ונעמה צריכה אותי..

הסבתות אצלי עובדות..אז מה עושים בדיוק?
    מחפשים מטפלת צמודה לגן,עד שאבוא לאסוף את ילדתי...

קשה לי עם זה,אני רוצה להיות זאת שאאסוף את ילדתי תמיד..

• תלוי מה חשוב לך... אם את רוצה לפתח קריירה לנסות להתקדם בתחום וכו עדיף חברה גדולה..
    נראה לי שגם בחברה גדולה תמיד יהיה מי ש"יכפה" עלייך כשלא תגיעי ובחברה קטנה תמיד ירגישו בחסרונך...

אין ספק שבמקום משפחתי וחמים הרבה יותר קל בתור אמא כי יש הבנה ראשונית...

עכשיו נשאר לך לבחור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה