-
היי
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
-
ליאור גמולה כבר מעל שנה ביום, וגם צהריים, אבל עם הלילה זה פשוט לא הולך.
היא קמה עם מלא פיפי.
למרות שקראתי שכדאי לחכות לכמה לילות יבשים ואז להוריד את החיתול, היא נורא רצתה אז במשך חודש וחצי בחופש היא ישנה עם תחתונים.
לא היה שום שיפור. היא הרטיבה פעם והרבה פעמים פעמיים בלילה. לא עזר שהערנו אותה לשירותים בלילה. עדיין היא קמה רטובה. וגם לא נראה שמאוד אכפת לה. היא אומרת לא נורא- בקלילות כזאת.
בקיצור- התייאשתי..
חזרנו לפולאפס בנתיים, ואני כל הזמן אומרת לה שכשנראה שהתחתול יבש- היא תוכל לישון עם תחתונים. ועדין- היא לא כל כך מנסה, היא עושה בו פיפי עוד לפני שהיא נרדמת.
וזה קצת מטריד אותי האמת, כי היא כבר גדולה..
מיכל
-
אנחנו גמלנו ביום לבד, זה היה בגיל שנה ועשרה חודשים וחשבתי שזה מוקדם מידי לגמילת לילה.
בגיל שנתיים ועשרה גמלנו גם בלילה (יצא בדיוק שנה אחרי כי אז מתחיל החופש הגדול ולא רצינו מקלחות בלחץ בבוקר לפני הגן עם יש פיספוסים) בהתחלה היו הרבה פיספוסים עד שלמדה, לקח לה איזה חודשיים עד שקמה יבשה לגמרי כל בוקר.
לא השתמשנו בשיטה אלא זרמנו, יש כאלה שאומרים להרים לשרותים באמצע הלילה מתוך שינה אבל לא חשבנו שזה הגיוני כי אז איך היא תלמד להתעורר לבד כשהיא צריכה פיפי.
שנת צהריים הורדנו איפה שהוא באמצע בגלל שבגן גילינו ששוכחים לשים חיתול בשנ"צ והיא קמה יבשה.
-
כשהיה בן שנתיים הורדתי לו את החיתול ביום ואחרי 3 ימים התחיל לקום יבש בצהריים ובלילה אז פשוט הורדנו גם בשינה את החיתול.
היה לו בהתחלה פספוס אחד בצהריים וזהו!
האמת שהייתי די ב-
-
אני הורדתי יחד
-
טוב אני מבינה שאני לא לבד בנושא הזה...
נמשיך לזרום בנתיים...
תודה
-
האם הורדתן חיתול בוקר ולילה יחד?
לא
האם הילד נגמל מיד ביום?
לא
האם נגמל מיד בלילה? אם לא כמה זמן זה לקח? האם היתה איזה שיטה שהשתמשתן
בה או שפשוט זרמתן?
אנחנו השתמשנו בפול אפס לשינה, ואז אחרי איזה כמה חודשים אמילי אמרה משהו שכאילו זה לא חיתול- אז מייד הבנתי שזה טעות- כי פול אפס זה בהחלט חיתול. הסברתי לה שמעכשיו אין יותר חיתול. היא קמה איזה 3-4 ימים בלילה רטובה (הייתי בטוחה שהיא לא תקום בכלל) החלפנו בגדים ושמתי מגבת יבשה על הרטיבות. ופתאום היא הפסיקה לפספס בלילה..
מה לגבי שנת צהריים?
כנ"ל שנ"צ באותו זמן.
אין מה לדאוג בכלל בנות, רק בגיל 5-6 מתחילים לבדוק אם יש בעיה בהרטבת לילה, כל אחד בזמן שלו.
-
הוא נגמל בלילה כמה חודשים אחרי יום,
אבל עדיין יש פספוסים (מעט מאוד אמנם)
באמת אין מה להילחץ
-
מה קורה יקירתי
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן
שה' ישמור עליכם מכל משמר
גל
מאי
טל