תודה תודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תודה רבה בנות על התמיכה והקשבה
    אני משתפת את בעלי לפעמים אבל הוא לא תמיד מבין ורק מחבק מנשקו אומר יהיה בסדר,
    מתחילת ההריון אני מאושפזת המון עקב הקאות יתר, התעלפויות כמעט כל יום אפילו כמה פעמים ברחוב ופינו אותי באמבולנס סיוט,
    הכל ביחד פתאום צץ הלחץ של בדיקות לעובר עקב משהו שמצאו שהוא לא ממש מסוכן אבל עדין מדאיג אותי ( כתבתי את זה פה מזמן אגני כליה מורחבים על הגבול שזה סיכוי קלוש למשהו מסוכן תודה לאל אך עדין מדאיג אותי)
    זה שאני צריכה לעבור לידה טבעית בלי אפידורל כי אסור לי אמאל'ההההההה.
    אני לא מכירה אתכן אבל כל אחת פה נשמעת בחורה מדהימה ובהצלחה לכולם ותודה על התמיכה שוב הפורום הזה פשוט מדהים...

שבוע טוב לכולם ובשורות טובות........
1 תגובות
עמוד 1
  • תהיי חזקה ואל תדאגי יש הרבה בנות שילדו בלי אפידורל ואפילו אומרות שזה עדיף!
    אני לא יודעת באיזה שבוע את אבל אל תחשבי על זה כי זה יגרום ליותר לחץ.

תרגישי טוב, שיהיה שבוע מוצלח ולידה קלה ביותר בידיים מלאות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה