סיון, בעלי ממש כועס עלייך! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע שעבר, כשפתחת את ההודעה על בגדח המעבר, כ"כ נלחצתי שכבר יום למחורת רצתי לקנות להם בגדים. בזבזתי 500 ש"ח ובקושי קניתי משהו.
    ביום חמישי המשכתי במסע הקניות ועכשיו חזרתי מעוד סיבוב של שופינג.
    בקיצור אני עם 2300 ש"ח פחות, עם מצב רוח סוף הדרך ומבסוטית מהבגדים המהממים שקניתי.
    והאשמתי בכל את סיון
18 תגובות
עמוד 1
  • חחחח מוכר

• 2300 ש"ח?????????.
    על בגדי מעבר

• ויקוש איזו נשמה..... אבל תודי שבקנייה היו איזה דבר שניים (שש )לא נחוצים באמת... חחחחח איך זה קשה לעצור כשמתחילים לקנות להם.... אין אין זו הנאה מטורפת!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גם התחלתי לקנות.... הרעיון עם להאשים את סעון מעולה..

• מזה בדיוק בגדי מעבר?
    לא שמים פשוט עןד שכבה?

• אפילו לא התחלתי מעבר.......כנראה שהגיע הזמן להתעורר
  • למה בגדי מעבר כבר? עדיין חם בחוץ...דיאנה עדיין עם קצר..אני יתחיל עוד חודש עם בגדי מעבר כלומר חולצות עם שרוול ארוך..

• עדן בהצלחה מקווה שתמצאי

• סיוון איפה מצאת 10 חליפות ב370 שקלים?

יום שישי נסענו סוף סוף לקנות מנשא בשילב לא היה לנו הרבה זמן להסתובב אז התמקדנו בארוחת בוקר ומנשא
    אבל כשעמדתי במחלקת בנות בשילב לא יכולתי לזוז איזה דברם מעלפים ... ולקורן לקח לי בדיוק שניה לבחור חלצה מכופתרת וגינס

• תירוץ נחמד - אני קונה בשביל שניים! על מי את עובדת? את שופהוליק - מכורה לקניות
  • מקובל

• אני ויקי ואני שופוהוליק!
  • סיוני
  • חחח
    אני כבר למדתי לקנות בדיוק כמה שצריך.

חוץ מהיום...
    ספרים ומשחקים בסטימצקי ע"ס 300 ש"ח
  • יעלי, אצלי בעלי אחראי על הצעצועים. ותאמיני לי, הוא ממש, ממש לא מהחוסכים!
  • אם כסף הוא לא הבעיה שלכם- ל-ב-ר-י-א-ו-ת!!!

• נראה לי שכסף זו בעייה של כולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה