שבוע טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב בננות..
    בטח כולן ישנות כבר אבל בכל זאת אכתוב..
    לא הייתי פה הרבה זמן.. היו הרבה עליות ומורדות..חזרתי הביתה והחלטנו שאנחנו מנסים שוב..ועוד פעם לתת לזה הזדמנות..בעלי מאוד משתדל ויש הרגשה קצת של שיפור.
    אני מקווה שזה באמת הולך לכיוון טוב כמו שזה מרגיש..
    בנתיים בוטן גודל ואני כבר מרגישה אותו בועט משבוע 16! למרות שזה הריון ראשון..
    יש לי המון סיוטים בלילה על ילדים עם מומים או תינוקות מתים..אני מקווה שזה יעבור..
    בכל מקרה מקווה לחזור לפה ליותר פעילות למרות כל המעמסות מחיי היומיום כי אין כמו פה..
    התמיכה והביחד זה משו שאין במקום אחר...
    לילה טוב,אוהבת אתכן.טלי.
5 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב
    שמחה לשמוע שהכל יסתדר ונתתם לזה עוד הזדמנות
    שיהיה בהצלחה
    ותהנני הבוטן שלך :-)
  • אני בעיקר מאחלת בהצלחה אך תמיד תשארי עם יד על הדופק ותהיי ערה ליחס מזלזל ופוגע כי אני לא חושבת שזה משהו שאפשר להתעלם ממנו ולחיות איתו.
    ולגבי בוטן- איזה כיף להרגיש אותם!
    לגבי חלומות- בהריון הראשון גם לי היו סיוטים- נראה לי טבעי.
    שימשיך להיות קל ותקין
  • הי!

• מותק אני מאחלת לכם מכל

• מאמי אגיד שוב,
    גאה בך שחזרת הביתה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה