קקקדימה לדרך!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

15 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף, מזל טוב!!!

אחי גם התארס לפני כחודש.
    החתונה בינואר
    ויש לי 10 קילו להוריד!!!
  • יאאאלה בואי ביחד!!
    למה
  • מזל טוב!
  • מזל טוב למתארסים החדשים

• בהצלחה !!!
  • אחלה תירוץ

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • עמית'וש - עשיתי
  • הטיפים שעבדו אצלי הם כל פעם שמרגישים שבא לאכול משהו
    לשתות! מותר כוס מיץ ביום או קולה או קפה שחור...קיצר מה שבא לך רק לא להיסחף לבקבוק שתייה מתוקה ביום חח

להתחיל עם 3 ארוחות ביום , בבוקר בראנפלאקס ( מקווה שאת יודעת מה זה.....)עם חלב
    בצהריים סלט ודג או כל בשר שבא לך
    בערב 3 פריכיות אורז , גבינה לבנה , טונה, ביצה וירק כלשהו
    אני ירדתי לשתי ארוחות ביום .. ויתרתי על הצהריים כי כבר לא היה לי בא לאכול את זה
    שקלתי 103
  • תכנסי לאתר של חלי ממן יש שם תפריטים
    אם אוכלים כל מה שכתוב יורדים 6 קילו די מהר
    הכי חשוב בסוף לאזן כי אח"כ אפשר לעלות מהר
  • בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • * כמה שפחות פחמימות במהלך היום
    * לשתות רק מים (לא משקאות מתוקים)
    * לא לאכול כלום-כלום-כלום אחרי 18.00 בערב.

מזל טוב ובהצלחה

• כן לדעתי קבוצת תמיכה של חלי ממן. לדעתי רק לראות מתכונים מהאינטרנט לא שווה כמו הקבוצה ופעם בשבוע נשקלים ולא כל דבר עובד על כל אחד ולפעמים משנים לך את התפריט וכו' מישהיה מהעבודה שלי הולכת לקבוצת תמיכה שלה ומרזה חבלה על הזמן
    בהצלחה ומזל טוב
  • ספורט ספורט ועוד קצת ספורט. וגם שיטת הנקודות של שומרי משקל
  • אה וכמובן - מזל טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה