סקירה שנייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי סקירה שנייה דרך קופת חולים ב-28 שקל אצל ד"ר יהושוע סגל בחדרה. יצאתי ממנו בהרגשה כי יש משהו במוח שהוא לא בודק והוא כן ממליץ לבדוק את זה ,נראה לי החיבור בין האונות או משהו כזה. בכל אופן רצתי לדעת האם מישהי יודעת כמה זה קריטי? ומה הסיכוי שתהיה בעיה עם מה שלא נבדק בסקירה של קופת חולים.נראה לי שאם זה היה ממש קריטי משרד הבריאות היה מגדיר כן לבדוק את זה . ובכלל במידה וחלילה יש בעיה מה ניתן לעשות בשבוע 22?חשוב לציין שהכל היה בסדר עד כה..אודה אם מישהי יודעת ותוכל להרגיע אותי קצת..
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת עד כמה זה קריטי

אבל אני אומרת לך מה אני הייתי עושה- הולכת לבדוק את זה גם אצל רופא אחר...פרטי אם צריך...
    הרופא אמר לך שהוא ממליץ לבדוק את זה- זה כבר אומר משהו לא?

• בלי להילחץ יותר מידי
    אני מסכימה עם כל מילה של מיכל.
    דוק
  • מאמי אם הוא לא הסביר לך בדיוק מה צריך לבדוק מה תגידי לרופא השני?
    לדעתי תשלחי לו מייל (בדר"כ זה אפשרי אצל רופאים פרטיים) עם סריקה של התוצאות שהוא נתן ותבקשי שיסביר לך בדיוק איפה ומה הבעיה..
    ואז תלכי לרופא אחר לחוות דעת נוספת...

גם לי קרה משהו דומה ובסוף הסתבר שהרופא הראשון שעשה את הסקירה טעה בחישובים.. אז קחי הכל בפרופורציות ואל תילחצי..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• זה לא שחלילה יש בעיה אבל עשיתי את הסקירה לא בפרטי אלא דרך קופת חולים ולכן יש משהו במוח שהוא לא בדק ורציתי לדעת אם מישהי יודעת מה השכיחות של מה שהיה יכול להמצא אם הייתי בודקת בפרטי. אני מניחה שמי שעשתה דרך קופת חולים סקירה שנייה יודעת..תודה מראש
  • אני יודעת שבקופ"ח הבדיקות יותר קצרות ולא מקיפות כ"כ אבל בכ"ז הוא חייב לבדוק את כל הדברים החשובים. תשאלי את רופאת הנשים שלך אם זה קריטי שהוא לא בדק ואם הוא היה צריך לבדוק תחזרי אליו ותבקשי שיבדוק.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• תראי
    זה שזה בקופה- זה לא אומר שזה לא איכותי והם לא בודקים את מה שהם חייבם לבדוק
    בזה- אין בעיה- אני לא הייתי דואגת...

אני לא יודעת בדיוק מה הבעיה שראו אצלך או שלא ראו
    ולכן אני חושבת כמו אודליה- תתייעצי עם הרופא נשים שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה