המלצה חמה מכל הלב וגם משהו שכתבתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בעידן הטכנולוגי והדיגיטלי
    אנשים מצלמים תמונות- אלפי תמונות של הילדים שלהם ולא מפתחים אותם, הכל נשאר במחשב.
    אני ממליצה לכן, ללכת לקנות אלבום יפה ולהדפיס כמה תמונת נבחרות.

אצלי במעון הייתי מבקשת להביא תמונות של הילדים - ולהורים פשוט לא היה... לא היו להם תמונות מודפסות- קצת הזדעזתי....לי היו תמונות מודפסות של הילדים שלהם יותר מלהם.
    ומכאן נובעת ההמלצה.
    ועוד משהו שאני עשיתי- אתן יכולות בכיף לקחת את הרעיון.
    בכיס הראשון באלבום אני מכניסה דף שבו מסופר את סיפור ההריון והלידה של הדס.
    כדי שהיא תיהיה גדולה היא תוכל לקרוא. אני בטוחה שזה משהו שיגרום לנו להזיל דמעה בעוד כמה שנים טובות...

הנה מה שכתבתי:
    הדס- אהבת חיינו

את בטח רוצה לדעת איך הגעת לעולם נכון?
    למרות שבטח סיפרנו לך כמה פעמים, לא יזיק אם תוכלי לקרוא את זה , גם כשתהיי גדולה.

אז ככה:

ב20.11.10 אמא ביקשה מתנה ליום הולדתה וכשכיבתה את הנרות משאלתה הייתה- להיות בהריון. אבא ביקש מתנה גם עבורו, למרות שזה לא היה יום הולדתו- בת בכורה.

שבועיים אחר כך, אבא ואמא הלכו לרופא והוא אמר להם "מזל טוב- אמא בהריון"
    אחרי שלושה חודשים הרופא הכריז: "יש לכם בת"
    איך התרגשנו!!!! אלוהים שמע את תפילותינו והגשים את המשאלה
    .
    אמא לא כל כך הרגישה טוב בהריון, הלכה לבית החולים כמה פעמים והיו לה בעיות בנשימה ולכן נשארה בבית 4 חודשים.
    למרות שהיה לה מאד מאד מאד משעמם בבית, היא עדין המשיכה לשיר לבטן הגדולה, לדבר איתה, ללטף אותה וחיכתה בסבלנות רבה....גם אבא דיבר אל הבטן הגדולה של אמא, צילם אותה בכל שבוע כדי לראות כמה היא גדלה, ליטף ונישק אותה וכל הזמן אמר: "אני מחכה שתצאי כדי לשחק איתך".

לקראת סוף ההריון אמא התחילה להרגיש כאבי בטן מוזרים, כאלה שלא הרגישה קודם ונסעה לבית החולים. אבא אמר –"זה קורה!!! עוד מעט אנחנו הורים"
    ב8.8.11 אמא נכנסה לחדר לידה, כאב לה קצת אבל היא ידעה שעוד מעט את תצאי לעולם וזה יהיה שווה הכל!
    בשעה 03:45 (כשהתאריך כבר 9.8.11) אמא התחילה ללחוץ חזק חזק חזק כדי שתצאי- כבר לא הייתה לה סבלנות...... לחצה ולחצה ולחצה. אבא עודד אותה "את יכולה, את גיבורה". גם סבתא סופי הייתה איתנו שם- רצתה כבר לראות את הנכדה הראשונה שלה.

ובשעה 04:20 יצאת לאוויר העולם, הנסיכה שלנו, הדס.
    שמו אותך על הבטן שלי, בכית מעט וגם אבא ואני. היית נראית כמו מלאכית קטנה וכחולה (אל תדאגי, אחר כך הצבע הסתדר).
    כשהיינו בבית החולים כל הזמן שרנו לך את השיר: "הילדה הכי יפה בקפלן, יש לה עיניים הכי יפות בקפלן ושיער הכי יפה בקפלן ופה הכי יפה בקפלן"
    עכשיו תשאלי באיזה בית חולים נולדת? נכון, קפלן!

הדס שלנו הקטנה- אנחנו אוהבים אותך מאד ותמיד נשמור עליך מכל משמר!
    את עשית אותנו למשפחה
    את עשית אותנו להורים
    אנחנו גאים בך ותמיד נהיה גאים בך.

אוהבים- אבא ואמא

21 תגובות
עמוד 1

• יפה מאוד!!
  • מאמו'ש איזה מרגש זה.. גרמת לי לבכות!! פשוט מדהים אני בטוחה שכשהיא תגדל היא תהנה מזה ותתרגש נורא!!
  • וואי מאמי איזה מרגש! ממש ממש יפה!
    אני כותבת מעין ״יומן״ הריון ומשתדלת לכתוב שם ציוני דרך חשובים( קצת נתקעתי בינתיים).
    לגבי התמונות- ממש מסכימה! יש מלא אתרים שמפתחים כמויות ובזול, גיסתי מפתחת כל הזמן וגם כפולות כדי לתת לי (חיים שלי..) ולסבא/סבתא.

• את ממש מרגשת!
  • עצה חכמה מאוד!
  • תודה בנות...

• וואי מיכלי,

לא יודעת מה יהיה עוד כמה שנים אבל אני עכשיו כבר מתרגשת הן מהסיפור והן מהמחשבה על הדס כשתקרא אותו.

כל הכבוד על הרעיון
  • מדהים מדהים!! אותי בהחלט ריגשת!

ואני בהחלט אאמץ את הרעיון
  • איזה מרגש ממש ממש יפה, רעיון מעולה.
  • מהמם!

אני כל הזמן אומרת לעצמי שאני צריכה לעשות לדור אלבום מודפס.
    דלא לדבר שרציתי לרשום מתי התחיל לזחול/ להתהפך וכו' - וכמובן שלא עשיתי ואני לא זוכרת
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• מיכלי מה שכתבת מרגש כל כךךךך
    אהבתי! שאפו!!!

ובקשר לאלבום זה בדיוק מה שאנחנו מתכננים לעשות

• אהבתי מיכלי, מהמם!
  • מדהים ומרגש
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ווואו מיכל עומדות לי דמעות מרגש ומצמרר

/link/link_through/1yg9h-101]
  • מקסים מאמי!!! מרגש!!! אני אקח את עצתך וגם אכתוב....

• יווו מיכלי, איזה מרגש
  • רעיון יפה

• מהמם!!! מהמם!!!! מהמם!!!!

ומרגש בטירווווווף!!!!

• יפה מאוד
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה