בנותתתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן מקסימות???
    וואוו באמת המון זמן לא הייתי פה, אני ממש חייבת להתעדכן
    הטירוף של הבית ספר והגן החדש קצת נרגעו.....איזה כיף זה להכין שיעורי בית של כיתה א'

9 תגובות
עמוד 1
  • קצת לא הבנתי איך את מתחילה חודש שביעי והסרגל שלך מראה שבוע 13... את צריכה לעדכן אותו :)

מחזיקה לך אצבעות שאין לך רעלת!! תרגישי טוב והמשך הריון תקין!!
    בע"ה החודש הזה יעבור לך מהר ולא יהיו בעיות :)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• מרשה לעצמי לענות בשם סיגל, פשוט שאלנו כ״כ הרבה פעמים..
    הסרגל שלה סופר לאחור, כלומר עוד 13 שבועות ויומיים בעזרת ה זה התלמ.

ולענייננו- מאמי הכל יהיה בסדר, תאמיני ואל תכניסי לעצמך שטויות לראש!
    תתרכזי בשגרה החדשה של המשפחה- גנים, ביס וכו׳, כמובן תערכי את כל הבדיקות הנדרשות- לא להקל ראש אך כל עוד הכל מראה תקין- תהיי רגועה!

• אכן עינב צודקת.... זהו סרגל ספירה לאחור.... ווואווווו כאילו רק לפני שבוע הייתי בשבוע 13 איך שהזמן טס....
    תודה לכן עינב ואודליה, אני יודעת שהכל יהיה בסדר בע"ה, אבל החששות האלה כל הזמן מהדהדים ברקע, הלוואי שהייתי קופצת יש לחודש שמיני....

• באיזה שבוע ילדת את דניאל ושי??

לדעתי זו הבדיקה הנכונה
    דוק
  • תרגישי טוב מותק
    ,‏ הכל יהיה בסדר ב"ה
  • את דניאל ילדתי ב 40+3
    ואת שי בדיוק שבוע לפני התל"מ (קיסרי מתוכנן)

אמא הכי פלוסית שיש

• שיעבור מהר ובקלות החודש הזה
    רק מחשבות טובות!

• סיגלי,

זה אמנם נשמע כל פעם כקליאה אבל תחשבי חיובי ורק חיובי למרות שהרבה פעמים זה מאוד קשה.

אני מחזיקה אצבעות שהכל יהיה בסדר אצלך ושתלדי בתל"מ ושאין לך רעלת הריון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה