פתיחה 2 ואני בעבודה!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבוקר הייתי אצל הרופא לביקורת- בדק, אמר שאני בפתיחה 2
    אמרתי לו- מה? וככה אני מסתובבת חופשי? [/

[
10 תגובות
עמוד 1
  • אני הסתובבתי עם פתיחה 2 שלושה ימים!
  • תעקבי אחרי הצירים הכואבים
    את רואה שהם במרווחים של 5-6 דקות פשוט לכי לבית החולים..

זה היה גם הפחד שלי ולכן הלכתי ברגע שאמרתי לעצמי אחרי כמה צירים כואבים במיוחד "בטוחה שזה עשה לי פתיחה גדולה"

אוואו זה ממש קרוב! בהצלחה שיהיה

• אני עם האייפון אז אין לי אייקונים אבל שולחת מלא חיבוקים!!!!
    זה משהו שהכי לא חסר בבית הזה..
    תהיי עירנית והכי חשוב שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות, זה רק עניין של שעות/ימים..

• אוי זה מתקרב!!! אני מתרגשת בשבילך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בהצלחה
  • יואוו מישמיש את מלחיצה אותי בכל טלפון ....
    אני מתרגשת בשבילךכאילו אני מחכה ללידה שלי

• טוב, הגיע הזמן לעזוב את העבודה ולהודיע להם שאת לא מגיעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מאחלת לך שהצירים יתגברו ואת תגיעי לחדר לידה בדיוק בזמן כדי לקבל את האפידורל וללדת ברוגע ובכיף

• תודה בננות [/

[
  • אני הסתובבתי 3 שבועות עם פתיחה 2 (אני יודעת שאני לא מעודדת) ומצד שני הגעתי לחדר לידה עם פתיחה 8...

יעל, אמא של 2 אפרוחים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה