שוב תוצאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שוב תוצאה שלילית
32 תגובות
עמוד 1
  • אוי, חמודונת, הצטערתי לשמוע...
    ומה זאת אומרת תור רק ב- 4/10? תנסי להסביר את הדחיפות, אולי תלכי למרפאה אחרת שתהיה קצת מרוחקת אבל לפחות לא תמתיני חודש עד שמישהו יבדוק אותך?

אני בכללית וכשקבעתי תור לרופא נשים לא היתה שום בעיה לקבוע מעכשיו לעכשיו... פשוט נתתי מספר מרפאות אופציונאליות בכמה מקומות, והיא התחילה לפרט לי במהלך השבוע מה פנוי...

אל תוותרי! לא על תור ובטח ובטח שלא על ה-

יגיע, יגיע, יגיע, בעזרת השם!

• מבאס !!

אבל תתבאסי קצת והיידה קדימה
    תעשי הכל על מנת לקבוע תור לרופא באמת צריך לבדוק מה קורה שם אצלך
    אולי מתעקב לך בגלל הציפייה והלחץ! זה יכול לקרות
    הכל יסתדר הכי חשוב להיות אופטימית

הלן
  • תודה בנות
  • לא..
    אבל בכל אופן אל תלכי לבד
  • יוווו ממי אני מזה מבינה את הבאסה ואני מתבאסת בשבילך
    אבל קורה שיש חודש אחד של איחור כזה משמעותי .. אולי באמת בגלל הלחץ כמו שהבנות פה אמרו. בכל מקרה כדאי לבדוק .
    איך שלא יהיה אני מקווה שאת ממש לא מיואשת, זה יגיע גם אלינו בקרוב
    לשמור על אופטימיות! לא לאבד תקווה! ויהיה טוב:)
    מלא

רעות
  • באמת מוזר???? את חייבת ללכת לרופא!!!!
    מאיפה את מגיעה לפ"ת?
  • האמת שהפעם קיבלתי את זה הכי קשה
  • תהיי חזקה,בע"ה זה יגיע...הלחץ הוא האוייב הכי גדול שלנו ובגלל זה אנחנו במצב הזה...תרפי תהני עם בעלך וזה יבוא,אני יודעת שקל לדבר אני באותו המצב בגלל זה אני אומרת לך שהלחץ רק עושה לנו רע ואנחנו צריכות להירגע...תצאו לנופש ותשכחי מהכל:)

• אני בקופת חולים "כללית" והייתי אצל דר' יואב פלד.

תודה רבה על כל החיבוקים, אני מאמינה שהזמן יעשה את שלו או הלילה
  • אל תרימי ידיים!
    ושיהיה לך ברור, אני מרשה לך גג עד מחר להיות בבאסה....
  • ריס יש לך פייס<<<<<???

מה
  • nashnush ממש ממש ממש קשה לי לצאת מהבאסה.
    אתמול לא הצלחתי להפסיק לבכות. היום קמתי עם פנים נפולות. אני עכשיו בעבודה מקווה שלא ישאלו אותי "מה קרה?"
  • היה לי בדיוק אותו דבר, איחור ארוך וכמה בדיקות דם ובדיקות ביתיות שכולם הראו תשובה שלילית. בדיוק אותו סיפור כמו שלך, יום לפני התור לרופא קבלתי מחזור. לדעתי רק הציפיה וההתעסקות בזה גורם לשיבושים במחזור, אין לך שום בעיה תקבלי בקרוב ותנסי שוב חודש הבא... בקרוב יצליח. אל תדאגי! הכל בסדר
  • למרות שקיבלת הלכת לרופא לשמוע מה יש לו להגיד על איחור כזה ארוך?

• דברתי עם הרופא נשים שלי בטלפון, כי הייתי נורא בלחץ המחזור שלי תמיד מגיע בזמן, ספרתי לו את הסיפור, אמר לי שאין מה לדאוג זה יכול לקרות וזה לא אומר כלום ולבוא אליו שיש תור כי זה לא דחוף. קבעתי תור ועד שהתור הגיע כבר קבלתי מחזור. תלכי לרופא ליתר ביטחון זה לא מזיק. אבל לדעתי ולדעת חברה שקרה לה גם אותו דבר זה רק מלחץ תשחררי והגוף שלך גם ישתחרר.
  • לא הלכתי לרופא , חודש אחרי נכנסתי להריון. אבל כדאי ללכת ליתר ביטחון
  • דווקא החודש אני חושבת שהייתי הכי פחות לחוצה.
    אני מקווה כשאני אהיה אצל הרופא הוא יעשה לי אולטרסאונד כדי לראות שהכל בסדר. זה קצת מפחיד לחשוב שהגוף פתאום לא מתפקד כראוי.
    גם רשמתי לדר' ישי שאלה לגבי זה, נראה מה הוא יענה לי.....

• כמה זמן ניסיתם להכנס להריון?

• בהריון הראשון אחרי חמישה חודשים, אבל זה לא קשור לזמן כי הסיכוי להיקלט כל חודש הוא 33% גם כשהכל בסדר ואת עושה בדיוק ביום שצריך הסיכוי לא כזה גדול, זה גם מזל . הריון שני שלי אני מנסה 4 חודשים .
    לאט לאט יהיה בסדר, אנחנו צריכות להיות רגועות ולא לחשוב על זה כ"כ הרבה, אני סתם בזבזתי מלא כסף על הבדיקות הביתיות האלה מהסקרנות והלחץ ללכת לרופא שבעצם אין סיבה להילחץ. גם הרופא שלי לא הבין מה הבהלה, אז יש איחור והמחזור יגיע

• אוי, תחזיקי מעמד
  • אני ממש מבינה, אבל אנחנו מנסים 10 חודשים. זה לא מעט זמן.
    בנוסף, החודש הזה היו לי ועדיין יש לי הפרשות שקופות שלעולם לא היו קודם, ולכן כל כך התאכזבתי מהבדיקה השלילית..
    זה פשוט מתסכל לראות את כל החברים מסביב נכנסים להריון ורק אני תקועה
  • אני מבינה אותך לגמרי, זה באמת מבאס, אבל גם את תהיי בהריון אל תדאגי! באמת שאין מה לדאוג, להרבה חברות שלי לקח יותר זמן ממך, ועכשיו יש להם ילדים והכל היה בסדר. זה פשוט לוקח זמן והרבה מזל, אם הבדיקה יצאה שלילית זה שלילי אין למה לצפות זה רק עושה יותר עצוב אח"כ. חודש הבא תנסי שוב ובקרוב זה יגיע, פשוט אל תתעסקי בזה יותר מידיי למרות שזה קשה. תשחררי זה יגיע, אני גם לא הייתי משתפת את הבעל יותר מידיי כי התגובה שלו של האכזבה השפיעה עליי , אז אמרתי לבעלי שזה יהיה כן אני אגיד אל תשאל אותי. והוא הבין.
  • ריס יקירתי אני רוצה לשתף אותך בסיפור שלי עם ההריון השני.
    עם הילד הראשון ניקלטתי כבר אחרי מחזור אחד. עם הילד השני לקח לנו שנה!!!
    בהתחלה כמובן שחשבתי שחודש אחרי שאני מפסיקה גלולות אני כבר בהריון. וזה לא הגיע. וכך עברה חצי שנה וכלום התחלתי להילחץ ולהכניס לעצמי כל מני רעיונות לראש שיש לנו בעיה קראתי מלא סיפורים בנט ולא הפסקתי לחפור בנושא.
    הלכתי לרופא נשים ושיקרתי. אמרת שאנחנו מנסים כבר שנה (כשבעצם ניסינו חצי שנה) רק בשביל שיבדוק אותי ואת בעלי ונתחיל לטפל.
    עשיתי מלא בדיקות כולל צילום רחם.... בדיקות זקיקים... הורמונים... הזרעות.... וכלום פשוט לא ניקלטת.
    ואז הרופא שלי אמר הגיע זמן להתחיל טיפולי הפריה. לקחתי את זה קשה והחלטתי שזהו. אם כתוב לי מלמעלה רק ילד אחד אז זה מה שיהיה. מאוד פחדתי להתחיל בהפריות.
    באותו החודש שהחלטתי שמה שיהיה כתוב מלמעלה. הפסקתי להלחיץ את עצמי וממש לא חשבתי על הריון. שיכנעתי את עצמי שעכשיו כיף לי כי בעצם אני לא צריכה יותר אמצעי מניעה.

באותו החודש ניקלטתי!!!!!!!!!! רק כשהפסקתי את הלחץ והמחשבות, הגוף שלי היה פנוי ומוכן להריון

יקירתי, באמת מכל הלב, אני מבינה אותך!!! אבל צריך להוריד הילוך עם המחשבות.
    זה יגיע
  • תודה רבה על התמיכה שלכן, זה באמת חשוב לי.
    אני נמצאת בעבודה עם דמעות בעיניים.
    אני ממש מבינה אתכן, אבל זה קשה ליישם בפועל. אני באמת רוצה להפסיק עם הלחץ ובאמת החודש לא הייתי לחוצה עד שהתחיל האיחור.
    מבחינתי שיגיע עכשיו המחזור ולהתחיל חודש חדש ללא לחץ, בדיקות ועניינים.
    אני מרגישה שאני צריכה לקחת כמה ימי חופש, לנקות את הראש ולהפסיק לחשוב על זה.
  • קחי חופש, תעשי לך יום כייף, זה מה שאני עשיתי, ומעכשיו בלי לחץ
    הכל בסדר באמת! מעכשיו לשחרר ולא להתעסק בזה
  • מאמי צאי מהבאסה! אני הכי מבינה אותך שבעולם, תאמיני לי....
    חודש אחרי שאני ובעלי התחתנו כבר כולם חשבו שאני בהריון, חמתי אמרה לי ״יש לי הרגשה, את נראית לי בהריון״ כל רגע בחנו אותי ומה לא!! אפילו אנשים הרשו לעצמם למשש לי את הבטן....  
  • רייס אל תכניסי לעצמך לראש שיש בעיה או שמשהו לא בסדר. זה תמיד טוב לבדוק אצל הרופא אבל בסה"כ אין סיבה להיכנס ללחץ. אני מקבלת מחזור לפעמים גם אחרי 45 ימים ואני עדיין מבייצת והכל בסדר. לחברה שלי קרה שהיא לא קיבלה 50 יום , זה לא כזה חריג!. חשוב לבדוק כי את אומרת שזה לא קרה אצלך אף פעם אבל תשתדלי לא להילחץ לא להתייאש ולהמשיך לעבוד!!! זה שאת לא מקבלת מחזור זה לא אומר שלא יכול להגיע ביוץ. את בכלל בטוחה שבייצת החודש?

רעות
  • היי ריס, את עושה בשכל שהזמנת תור לרופא...
    צריך לוודא שהכל תקין (תעשי כבר בדיקה יותר מורחבת, הרופא גם יגיד לך אם בייצת החודש..), יכול להיות שהבעיה בכלל לא אצלך (בהנחה שקיימת בכלל בעיה) ... אולי משהו (חס וחלילה) לא תקין אצל בעלך..
    בכל מקרה, אני מאמינה שאצל שניכם הכל ייצא תקין, את רואה כמה בנות אנחנו פה וכולנו באותו מצב, מנסות כבר כמה חודשים טובים...
    כנאה באמת שזה עניין של לחץ.... הוראג אותי שפעם (לפני איזה 30 שנה) ההורים שלנו נכנסו להריון כ"כ מהר...
    איך זה שהיום לכ"כ הרבה בנות יש קשיים?
    זה הגלולות? זה לחצי היומיום? משהו בת****? לא יודעת להסביר את זה....

• אני מנסה להיות כל כולי בעבודה ולא לחשוב על זה יותר, למרות שזה קשה.

reot לגבי ביוץ, להיות בטוחה שאני מבייצת אני לא יודעת, אבל יצא לי לבדוק עם ערכות ביוץ והן הראו לי גם 2 פסים חזקים וגם בזמן ביוץ יש לי כאבים בבטן תחתונה, אבל לא יצא לי לעשות מעקב זקיקים כדי להיות בטוחה שזה אכן ביוץ.

נראה לי שרק כשיגיע המחזור אני אחזור לעצמי.

תודה לכן
  • היי ריס!
    אני רוצה להגיד לך שזה היה לי לפני 4 חודשים איחר לי המחזור בחודששששש!!! עשיתי בדיקות הכל שלילי...הרופא אמר לי להרגע ומהחזור יגיע!
    אחרי יום קיבלתי!!!!
    כה שתרפי מאמי והוא יגיע ויאלה חודש הבא שוב ניסיונות והפעם נרגעעע! וההריון יגיעעעעע! בעזרת השם!!

מה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה