היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שאלה שמעניינת אותי.. אם אני רוצה לצאת לחופשה קצת לפני הלידה גם, זה אפשרי? יש פרוצדורה כזו או שזה לוקח לי כביכול מימי החופשת לידה ? פשוט אני לא רואה את עצמי במצב מתקדם בעבודה כמו שלי- של שירות לקוחות עצבניים בחברת תקשורת..... מה אתן אומרות? מישהי יודעת משהו ?
4 תגובות
עמוד 1
יש אפשרות.. כנסי לאתר של ביטוח לאומי מפורט לך הכללללללל..
בעיקרון את יכולה לצאת לפני אבל זה על חשבון החופשה שלך.... אח"כ את מאריכה ללא תשלום עד חצי שנה
אני יודעת שאפשר לצאת עד 7 שבועות לפני הלידה....מה שאומר שאח"כ נשאר לך רק 7 שבועות לאחרי הלידה..... (-כמובן שאם את רוצה את יכולה להאריך......)
אני רוצה לעשות כמו שאחותי עשתה. שבועיים לפני לידה לקחה חופש מחלה. ואת ה שבועיים לא הורידו לה מה שלושה חודשי חופשת לידה
לכל עובד מגיע כמה ימים בשנה ימי חופשה הכל תלוי לפי הותק במידה ולא ניצת את ימי החופשה שלך תקחי חופשה ע"ח הימים האלו