בהמשך להודעה הקודמת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב, מעתיקה מההודעה הקודמת שלי.....
    " הדימום הופיע בזמן, אחרי 28 יום...
    הופיע דימום בבוקר ונחלש לקראת הערב ולמחרת שום דבר...
    אם יהיה כך חודש הבא (לפני טיפול ivf ) איך אדע מתי להתחיל להזריק?
    זה נורא מבלבל... לעולם לא קרה לי..."

ובכן, יומיים אחרי ההודעה שכתבתי לך קיבלתי מחזור נורמלי... אבל מה שלא נורמלי ומדאיג אותי אלו הכאבים שאני סובלת מהם כל פעם מחדש...
    אני סובלת מכאבים שאי אפשר לתאר שמקרינים לי לרגליים, לבירכיים לגב ובעצב לכל הגוף.... כשזה מתחיל אני לא מסוגל לדבר, בקושי לנשום...
    ניסיתי כדורים למינהם, כרית חמה, מקלחת חמה, תה צמחים - מה לא?! פשוט סיוט שנמשך שעתיים שלוש ואז עובר ונשארים כאבי מחזור רגילי , כמו לכל אחת - נסבלים.
    בילדותי אימי לקחה אותי לא פעם למיון בשל הכאבים האלו, לבסוף קיבלתי גלולות למניעת היריון שעזרו לי במשך השנים משמעותית בכל חודש במחזור.
    אבל היום, שנה וחצי שהפסקתי עם הגלולות שבו הכאבים האלו...אני מפחדת כל פעם מחדש לפני שאני אמורה לקבל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    בתקופה של נסיון להרות, כאשר לא ניתן לקחת גלולות, רק תכשירים נגד כאבים יכולים להקל. כדאי לעשות בירור בכיוון של אנדומטריוזיס.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה