מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל מי שיצא להחליף מטרנה

זרקו לי שיכול להיות שנהוראי סובל מגזים בגלל המטרנה
    וששווה לבדוק אם הוא פחות סובל עם מטרנה אחרת

7 תגובות
עמוד 1
  • שירה אין מטרנה אחרת יש תחליף אחר סימילאק
    יש סיכויי שהמטרנה גורמת לגזים ,
    מה את עושה איתו במשך היום ? את מניקה ?

הבן שלי גם היה סובל מגזים אבל מסימילאק ו
    באמת כשהעברתי אותו למטרנה הגזים עברו לו

• יכול להיות שהמטרנה לא עושה לו טוב והסימילאק יותר יתאים לו...למרות שאני לא אוהבת את הסימילאק הוא כבד ועושה להם ממש כבד בבטן...אבל שוב- זה אינדיבידואלי- כל תינוק מגיב אחרת.

תנסי...אולי זה יעזור אבל קחי בחשבון שכאבי הבטן והגזים לא יעלמו לגמרי- זו פעולה טבעית של גוף חדש שלומד לעכל אוכל וזה מלווה בכאבים ואי נוחות...

מקווה שנהוראי ירגיש טוב אוטוטו
  • שירה תנסי סימילאק אדוונס!!! בהתחלה תיהיה לו אולי קצת עצירות ואחרי כמה ימים הכל יסתדר, אבל אני הרגשתי שינוי מדהים אני התחלתי עם מטרנה אקסטרה קר והרופאה המליצה לי על הסימילאק אדוונס באמת שהיה שינוי.
  • בטח שזאת יכולה להיות הסיבה..
    כמו שהבנות אמרו לך..יש כל מיני סוגים של תחליפים
    אני בעצמי נותנת בקבוק אחד של סימילאק בלילה בערך ב 22:00 אבל נראה שהיא לא אוהבת את זה כלכך... לוקח לה שעתיים לאכול וגם זה בקושי מסיימת
    ולכן היום אני מנסה מטרנה- יש לי דוגמית

אין לך דוגמיות כאלה מקום לקנות אחד גדול?

(מיטל אפילו אמרה לי היא נתנה סימילאק והחליפה למטרנה והיה לקטנה יותר טוב)

• אני לא בטוחה שהכאבים הם בגלל המטרנה, אני הנקתי את ליאל בלי תוספות ועד גיל שלושה חודשים הייתה צורחת ומתפתלת מכאבים משעה 22:00 בלילה עד 3:00 לפנות בוקר באופן קבוע! אומרים שהכאבים מופיעים בעיקר בלילה, אבל לאט לאט זה משתפר, הכאבי בטן עוברים (ומתחילים כאבי שיניים
  • מאמוש, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא... את צריכה לנסות להחליף..

תראי זו התקופה של הגזים על זה אין וויכוח, וידוע שגזים מגיעים בעיקר בלילה..

אני ממליצה לך כן לנסות סימילאק ולראות הבדלים.. אם נשאר אותו הדבר כנראה שזה לא קשור אם יש שיפור

• יש תחליף שנקרא אופטימיל, שמעתי שהוא מעולה לגזים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה