חזרתי ממעקב גדילה + מתוסכלת מאוד :/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה דבר ראשון חזרתי מהמעקב.. ב"ה האפרוחית גדלה! עדיין יש פער של שבוע אבל היא עדיין גדלה ביחס של 3 שבועות מהביקורת האחרונה ב"ה

10 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי, תני לי להרגיע אותך.
    אני תמיד הייתי בחורה "מלאה במקומות הנכונים", אבל בהריון התחת שלי והירכיים גדלו למימדים עצומים.
    ואם זה לא מספיק, אז אני מלאה, פשוט מפוצצת בסימני מתיחה, כל יום אני מגלה במקום אחר.

משקל אפשר להוריד אחרי ההריון- מיטלי שלנו היא הדוגמא לכך.
  • מאמי כ"כ מוכר העניין של התחת אל אל תדאגי את תחזרי לעצמך
    לי תמיד היה תחת לא קטן בלשון המעטה ובהריון הוא פשוט גדדדדל אבל זה בסדר היום הוא חזר לעצמו פחות או יותר

בקשר לבובה/לה יהיה בסדר ללדת 2800 זה אחלה אני ילדתי 2900 וברוך ה' הגבר הקטן שלי גודל ונהיה גברבר קטן

• אאממ.. שמחה שהאפרוחית גדלה
    והיא בטח עוד תגדל.

גם אצלי התחת גדל וגם הירכיים (והיה גם לפני זה ברוך השם)
    אבא שלי שואל אותי אם אני טסה לחול
    אני עונה לו- לא
    אז הוא עונה לי - " אז למה הבאת מזוודות?"

• יו מיכלללל!!!!!!

הרגת אותי עם המזוודות!!! יו... אני לא יכולה להפסיק לצחוק!!!
  • תחת זה סקסייייייייייייייי

• מצטרפת לשירן

• מתוקה
  • שירן צודקת 100 %
    אני נטולת תחת לחלוטין (שטוח אין כלום) ובהריון גידלתי לי תא מטען קטן היתי הכי מאושרת שבעולם!!!

וחוץ מזה הכל יורד
  • תודה רבה בנות

• בובה,

לגבי התחת - מסכימה עם שירן בכל מילה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה