למנוסות עם צהרונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    גל התחילה השנה גן טרום חובה ( עירייה) ובסיום הגן היא מתחילה את הצהרון. היא למעשה עוברת לכיתה הסמוכה ונשארת באותו מתחם. הסייעת העירה את תשומת לנבי שגל בוכה קצת בזמן המעבר אבל מייד זה עובר לה.
    אמך שלי מוציאה אותה מידי יום וכבר שבוע היא אומרת לי שבכל פעם שהיא אוספת אותה לא נותנים לה להיכנס וחמישה מביאים לה את גל לשער ( השער נעול). וכך יוצא שאין לה מושג מה הולך שם בפנים, כמה ילדים יש, איזה פעילות עשו ( היא אמורה לקבל שני חוגים בשבוע) מה היא אכלה? האם היא בכלל אכלה? איך קוראים לצוות? שום דבר אנחנו לא יודעים. לי זה נראה ממש מוזר. ניסיתי היום להשיג אותם בטלפון אך ללא הצלחה. גם לא קיבלתי שוםהזימון לפגישת הכרות אי משהו בסגנון.
    ממחר אני אתחיל לחפש צהרון פרטי

[
15 תגובות
עמוד 1
  • באיזו שעה אמא שלך מגיעה? בעקרון יש להם הנחיות לפתוח את השער רק מרבע לחמש אם אני לא טועה. אצלנו סיכמנו שיפתחו בארבע, אח"כ ארבע וחצי ואז ישאר כבר עד הסוף.

תנסי פעם לבקש מאמא שלך להגיע לקראת הסוף ולנסות להחליף כמה מילים עם הצוות. יכול להיות שהן מקסימות, אבל בשעה מוקדמת יותר לא יכולות לעזוב את הילדים ולדבר עם הורים.

אני חושבת בכל מקרה שהמעבר הוא רגע קשה, הילדים שנשארים רואים שיש ילדים שלוקחים אותם בצהריים וזו הרגשה לא טובה. אח"כ באמת שוכחים, ובהמשך השנה מתרגלים. בסה"כ אם הצהרון טוב, זה נחמד ואישי יותר, כי יש פחות ילדים...

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני מתה מהסיפורים האלו
  • חוצפה !
    יש הרגשה שאם זה גני (או צהרוני) עירייה אז צריכים ל"זרוק" למים וזהו ...
  • גם אצלנו בשנה שעברה היה ככה,אבל לא עד כדי כך קיצוני.
    אם הייתי מגיעה בשעה שלוש וחצי אז הן היו מוציאות לי את שחר לשער החיצוני, אבל תמיד הייתי מחליפה איתן מילה או שתיים על איך היא הייתה, אם אכלה, איך היא התנהגה וכו'. אבל קחי בחשבון שהן שתיים, ובשעות כאלהרוב הילדים בגן וזה לא אחראי מצידן להשאיר את הדלת פתוחה או לעמוד לדבר עם ההורה ולהשאיר אשת צוות אחת עם 30 ילדים בגן. גם כניסה של הורים הלוך חזור לגן מפריעה לפעילות השוטפת.

אם הייתי מגיעה יותר מאוחר- בארבע בערך, אז כבר השער היה פתוח ואפשר היה להיכנס לגן עצמו לקחת את שחר. יש פחות ילדים והם סיימו את הפעילויות הקבוצתיות אז זה פחות מפריע.

מפגש היכרות- היה לנו בתחילת השנה שעברה, ועם הצוות הנוכחי יש היום פגישה .
    לגבי החוגים- בד"כ מתחילים אחרי החגים או עכשיו- בשבוע הזה או הבא.

אם זה מפריע לך תוכלי תמיד לבקש להיכנס לקחת את התיק או להיכנס לראות את הגן כשאת או אמא שלך מגיעות. תסבירו שחשוב לכם לראות את ההתנהלות.

• אני לא יודעת לגבי הנחיות שמחיות...
  • תודה בנות על התגובות
  • אורלי- יכול להיות שבגלל שמדובר בסבתא שאוספת ולא הורה, אז הן מרשות לעצמן להתנהל כך מולה.
    היא ביקשה להכנס לגן? יכול להיות שאם היתה מבקשת, אז היו מאפשרים לה...

------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא נראה לי... או לפחותל מקווה שלא...
    אמא שלי ביקשה להיכנס אבל אמרו לה שלא, שמביאים את הילדים החוצה והיא גם לא לבד, תמיד יש כמה הורים יחד איתה בחוץ (ולא סבים או סבתות..)

[
  • אורטל הוצאת לי את המילים מהפה

• חיפשתי את ההודעה שלכן כי זה היה לי חשוב לקרוא!
    1. נראה לי הזוי שאין עם מי לדבר!
    2. עוד יותר הזוי שאת לא יכולה להיכנס לגן?! מוציאים לך את הילדה? קחי אותה ותכנסי איתה לגן! תשאלי שאלות - תקבלי תשובות.
    3. הצהרונים שייכים למתנ"סים כמו אצלנו? חפשי אותם באינטרנט - ותתקשרי.
    אם זה שייך לעירייה - תתקשרי למינהל חינוך אצלכם ותבררי.

אני לא הייתי מעבירה יום אחד בלי לדעת מה קורה בגן של הבת שלי
  • חל איסור להשאיר שערים פתוחים לא נעולים ע"פ חוק ונהלים של משטרת ישראל.
    אם את רוצה להכנס לפני זמן הוצאת הילדים תתקשרי ויביאו לך אותה או שתבקשי להכנס לקחת. הרעיון הוא שלפעמים לוקחים ילדים מוקדם מאשר את האחרים וזה גורם לכאוס לבכי תסכול וכו' אצל שאר הילדים. בעצם הנעילה הם מגנים על הילדים מפני חדרית זרים לא רצויים לגן.גם אצלנו הצהרון נעול עד השעה 16:30 כי אז מגיעים רוב ההורים לקחת את הילדים.בעקרון הדלת נעולה כל זמן שהילדים בפנים מבפנים.
  • אני עם מיכל

• לא דיברנו על שער פתוח - אלא על זה שמוציאים להם את הילד ואין להורים עם מי לדבר. זה נראה לכן תקין?
  • שחר לא בצהרון אז אין לי מושג איך זה בצהרון
    אבל שהוא מסיים את הגן הסייעת עומדת בדלת וקוראת לכל ילד שההורה שלו הגיע לגשת לדלת ככה גם היה שנה שעברה
    בודקים מי בא לקחת את הילד ואם יש משהו אז הסייעת או הגננת אומרת

אצלנו שחר לוקח אוכל מהבית שככה עם הוא לא אוכל האוכל חוזר וגם יש בקבוק שתיה ואפשר לראות כמה או שתה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה